Cengiz İmren: Με πρόστιμο 25.000 TL άκουγα το τραγούδι μου


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Cengiz İmren: Με πρόστιμο 25.000 TL άκουγα το τραγούδι μου
◊ Cengiz Bey, είπες «Love» με το τελευταίο σου τραγούδι. Το τραγούδι άρεσε στο κοινό;

– Ο ακροατής μας λάτρεψε το τραγούδι. Πριν κυκλοφορήσω το τραγούδι, ζήτησα από εκατοντάδες ανθρώπους να το ακούσουν και να το δοκιμάσουν. Περισσότερο από όσο περίμενα. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ αφελές τραγούδι. Γυρίσαμε το κλιπ στο εξωτερικό υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Hayrettin Güneş. Στο YouTube, έχουμε φτάσει τις 20 εκατομμύρια προβολές.

◊ Νιώσατε έλλειψη αγάπης και είπατε «Αγάπη»;

– Πάντα προειδοποιώ τους τσακωμένους συζύγους και τους εραστές γύρω μου. Θα έλεγα: «Μη φωνάζετε, αγαπάτε ο ένας τον άλλον». Δεν υπάρχει τίποτα που η αγάπη δεν μπορεί να λύσει. Το «Sevsene» είναι το πιο ιδιαίτερο τραγούδι που έχω γράψει ποτέ. Ενώ άκουγα το τραγούδι στο αυτοκίνητο, έλαβα ένα εισιτήριο 25.000 TL μεταξύ Σμύρνης και Τσεσμέ. Χάθηκα στο τραγούδι και ξέχασα ότι το τραγουδούσα εγώ. Άκουσα τον εαυτό μου. Στην πραγματικότητα, χρειάζεται ταλέντο για να ακούς έτσι. Όταν ακούς τον εαυτό σου, δεν ακούς τα ελαττώματά σου. Αρχίζω πρώτα με τα λάθη μου.

ΜΕ ΜΠΛΟΚΡΑΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ

◊ Κύριε Cengiz, κάνατε μια δήλωση «Ήμουν κολλημένος στη μουσική βιομηχανία». Ποια είναι αυτά τα εμπόδια;

– Προσπαθώ να κρατάω τη γλώσσα μου για να μην σπαταλήσω τη δουλειά μου. Είναι 20 χρόνια γάγγραινα μέσα μου. Αυτοί οι άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν δουλειές μαζί μου, αλλά έχω σταματήσει να ασχολούμαι μαζί τους. Το συνιστώ στον Θεό. Δίνω την απάντησή μου με τα τραγούδια που θα κυκλοφορήσω. Υπάρχουν ήδη ένα ή δύο άτομα σε αυτήν την κοινότητα, τα διέλυσαν όλα, μέχρι να βγει το τραγούδι μου “Snake”, θα είχε κάνει κλικ 100 εκατομμύρια φορές. Αυτοί οι δύο άνθρωποι με μπλόκαραν. Όλα τα δημοτικά τραγούδια έπεσαν στα κάγκελα. Ο καθένας έχει μια ταυτότητα χάρη σε αυτό το τραγούδι. Τότε δεν με άφηναν να παίξω το τραγούδι. Παρόλα αυτά, δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος. Τους είπα, «Θα αποκαλύψω το όνομά σας, δεν μπορείτε να βγείτε στο δρόμο.

◊ Υπάρχει νέο τραγούδι;

– Το τραγούδι μας ‘Αμέληση’ θα κυκλοφορήσει σύντομα. Κάθε τραγούδι που κυκλοφορώ θα νικάει το προηγούμενο.

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΚΟΥΡΕΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΥ

◊ Τι σας ενέπνευσε να γράψετε τόσα πολλά τραγούδια;

Είμαι ένας άνθρωπος που τρέφεται με πόνο. Όχι χωρίς πόνο. Ο πόνος που υποφέρω σήμερα δεν θα με κάνει να γράψω ένα τραγούδι απόψε. Εκτυπώνει συσσωρευμένο πόνο. Οι επιτυχίες που δέχομαι επιστρέφουν σε μένα ως παραγωγικότητα.

◊ Έχετε δώσει τραγούδια σε πολλά ονόματα. «Μακάρι αυτό το όνομα να τραγουδήσει το τραγούδι μου;» καλείς κάποιον;

– Μπορώ να το πω για το τραγούδι «Bitanem». Το έδωσα στον İbrahim Tatlıses, αλλά ο Müslüm Gürses το ζήτησε ενώπιόν του. Ο μόνος άντρας που θαυμάζω είναι ο Müslüm Gürses. Ήθελα να του δώσω το τραγούδι μου «αγαπητέ μου». Ο θάνατος του Müslüm Gürses χωρίς να έχω διαβάσει το τραγούδι μου είναι μια μεγάλη απογοήτευση στην καρδιά μου.

◊ Έχετε ονόματα που τραγουδάτε αυτή τη στιγμή;

– Θα δώσω ένα τραγούδι σε 3 άτομα… Özcan Deniz. Κέρδισε την καρδιά μου με τη θέση του στη σκηνή και την εγγύτητά του. Τώρα θα κατακτήσω την καρδιά του. Η Alişan ήθελε επίσης να τραγουδήσει για πολύ καιρό. Θα πάρω ένα από τα τραγούδια μου και θα δώσω ένα άλλο τραγούδι. Γνώρισα τον Okan Kurt τις προάλλες. «Δεν θα μας δώσεις ένα τραγούδι; είπε. Έτσι, θα δώσω μια διασκευή και ένα νέο τραγούδι στον Demet Akalın.

Cengiz İmren: Με πρόστιμο 25.000 TL άκουγα το τραγούδι μου

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, ΟΧΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

◊ Γιατί σε ενοχλούν να σε λένε τραγουδιστή;

– Ως κοινωνία, το ξέρουμε αυτό το κακό. Υπάρχουν τραγουδιστές, καλλιτέχνες, σχολιαστές. Τραγουδιστής είναι κάποιος που προσπαθεί να τραγουδήσει τα τραγούδια των άλλων. Σχολιαστής, σε αυτόν που παίρνει το τραγούδι των άλλων και το διαβάζει σαν δικό του.

Για παράδειγμα, οι MÜSLÜM GÜRSES, Ebru Gündeş, İbrahim Tatlıses, Sibel Can, Ajda Pekkan είναι σχολιαστές. Καλλιτέχνης είναι το άτομο που γράφει, συνθέτει, ερμηνεύει και ερμηνεύει στη σκηνή. Δεν είμαι τραγουδιστής, είμαι καλλιτέχνης.

◊ Έχετε σχέδια για το καλοκαίρι;

– Θα είμαι στο Cahide στο Τσεσμέ. Ήμασταν εντάξει με αυτό. Δεν μπορώ να βγω σε άλλο μέρος εκτός από συναυλίες στο εξωτερικό. Το χειμώνα, βρίσκομαι στην Κωνσταντινούπολη Cahide.

◊ Hayrettin Bey, σε γνωρίζουμε ως ιδιοκτήτη του Grand Music, αλλά έδειξες την ταυτότητά σου και ως παραγωγός και ως σκηνοθέτης σε αυτό το τραγούδι…

– Πουλούσαμε ταινίες Yeşilçam στο μπακάλικο του πατέρα μου στη Γερμανία όταν ήμουν 14 ετών. Το ενδιαφέρον μου για τη σκηνοθεσία παρέμεινε από αυτή την περίοδο. Αυτό είναι το 5ο τραγούδι που έχω φτιάξει. Έχει μια ξεχωριστή θέση.

◊ Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για το μουσικό βίντεο; Τραβήξατε το κλιπ με διαφορετική τεχνική.

– Χρησιμοποιήσαμε την τεχνική του Χόλιγουντ. Όλες οι κάμερες χρησιμοποιούνται σε ταινίες του Χόλιγουντ. Η ποιότητα του σουτ είναι πολύ πιο μπροστά από τους άλλους. Δημιουργήσαμε μια ιστορία 3,5 λεπτών από 8 ώρες ηχογράφησης. Στο κλιπ πρωταγωνίστησε και η εγγονή μου. Θέλαμε να τονίσουμε ότι οι κραυγές δεν μπορούν να πάνε πουθενά και όλα μπορούν να λυθούν με αγάπη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΗΧΟΥΣ

◊ Ποια είναι η άποψή σας για τους νέους ήχους ως Grand Music;

-Έχω δηλώσει με κάθε ευκαιρία ότι είμαι πάντα ανοιχτός σε νέες φωνές ως παρέα. Η αγορά μας χρειάζεται πάντα όμορφες, ταλαντούχες φωνές. Είμαι συνεχώς σε αναζήτηση. Δίνω την απαραίτητη υποστήριξη στα αδέρφια μου που έχουν φωνή, θέση και ταλέντο και θέλω να ξέρετε ότι θα συνεχίσω να το κάνω.

◊ Πετύχατε τους στόχους σας;

– Είμαστε με τον Cengiz İmren για 4 χρόνια. Μαζί έχουν κάνει πολύ δρόμο. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά θα έχουμε σπουδαία πράγματα να κάνουμε.Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply