Υπολογίστε τα κέρδη από την πώληση του σπιτιού σας


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Εάν σκέφτεστε να πουλήσετε το σπίτι σας, ένας από τους παράγοντες που πιθανώς εξετάζετε είναι πόσα χρήματα θα μπορούσατε να κερδίσετε από την πώληση.

Για να το υπολογίσετε, θα πρέπει να καταλάβετε πόσο αξίζει το σπίτι σας, μαζί με το κόστος πώλησης ενός σπιτιού, όπως προμήθειες ακινήτων, έξοδα κλεισίματος και φόρους.

Ένα παράδειγμα στον πίνακα που ακολουθεί σας δίνει ένα γρήγορο στιγμιότυπο του τρόπου υπολογισμού των πιθανών κερδών από την πώληση ενός σπιτιού. Θα σκάψουμε επίσης λίγο πιο βαθιά παρακάτω.

υπολογισμός-καθαρά έσοδα-από-πώληση-σπίτιΕικόνα: calculating-net-proceeds-from-a-home-sale

Πώς να υπολογίσετε τα καθαρά έσοδα από μια πώληση κατοικίας

Τα καθαρά έσοδα είναι τα κέρδη που διατηρεί ένας πωλητής κατοικίας αφού πληρωθούν όλες οι αμοιβές, οι προμήθειες και τα έξοδα κλεισίματος. Εκτός από τις προμήθειες μεσιτών ακινήτων, ορισμένα άλλα κοινά κόστη κλεισίματος για τους πωλητές περιλαμβάνουν φόρους μεταβίβασης, πιστώσεις πωλητών και αμοιβές δικηγόρου. Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να εξοφλήσετε το υπόλοιπο της υποθήκης σας και στον δανειστή σας.

Εδώ είναι ένας γρήγορος τρόπος για να κάνετε τα μαθηματικά.

hl_homeproceedsΕικόνα: hl_homeproceeds

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το κόστος πώλησης ενός σπιτιού.

Πόσο αξίζει το σπίτι μου;

Αν θέλετε να πάρετε μια εικόνα για το πόσο αξίζει το σπίτι σας, μπορείτε να δείτε συγκρίσιμα σπίτια που πουλήθηκαν πρόσφατα στη γειτονιά σας ή να συμβουλευτείτε έναν κτηματομεσίτη για να πάρετε τη γνώμη του.

Ακολουθούν ορισμένες άλλες επιλογές που πρέπει να εξετάσετε.

Πόρος Πού να το βρείτε Πώς μπορεί να βοηθήσει
Credit Karma Home Pulse Παρακολουθήστε την εκτιμώμενη αξία του σπιτιού σας στο Credit Karma Αυτά τα δεδομένα λαμβάνουν υπόψη χιλιάδες πληροφορίες, όπως τις πρόσφατες τιμές πώλησης, τα τετραγωνικά μέτρα, το μέγεθος της παρτίδας και τον αριθμό των υπνοδωματίων και των λουτρών για να παρέχουν μια εκτιμώμενη αξία του σπιτιού σας.
Στοιχεία ακίνητης περιουσίας Αξιόπιστοι ιστότοποι στο διαδίκτυο Οι αξιόπιστοι ιστότοποι μπορούν να παρέχουν μια εκτίμηση της αξίας του σπιτιού σας (συνήθως με βάση δημόσια αρχεία, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων όπως τα τετραγωνικά μέτρα, οι τιμές πώλησης στην περιοχή σας και οι τοπικές τάσεις της αγοράς κατοικίας).
Εκτίμηση Τοπικός διαπιστευμένος εκτιμητής Για να παρέχει μια γραπτή αξιολόγηση σπιτιού, ο εκτιμητής μπορεί να κοιτάξει μέσα στο σπίτι σας ή απλώς να ολοκληρώσει την αξιολόγηση εξετάζοντας το εξωτερικό, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του σπιτιού, τα τετραγωνικά μέτρα και τις πρόσφατες πωλήσεις συγκρίσιμων κατοικιών στην περιοχή.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Brad Hanson είναι ανώτερος συντάκτης στο Credit Karma. Η 30ετής εμπειρία του στον έντυπο και τα ψηφιακά μέσα περιλαμβάνει εργασία για τους Los Angeles Times-Washington Post News Service, Trucks.com και Polyvore. Πιο πρόσφατα πριν… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply