Το ντέρμπι της Γαλατασαράι μπορεί να είναι πρωταθλητής! – Τελευταία ποδοσφαιρικά νέα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Το ντέρμπι της Γαλατασαράι μπορεί να είναι πρωταθλητής!
Καθώς η Γαλατασαράι συνέχιζε τη βήμα-βήμα πορεία της προς το πρωτάθλημα, άρχισαν να κάνουν τους υπολογισμούς τους για τις γιορτές.

Τελικά, οι κιτρινόκόκκινες ομάδες πέρασαν με επιτυχία μια κρίσιμη στροφή καταρρίπτοντας την Μπασακσεχίρ στην πορεία τους για το 23ο πρωτάθλημα.Ο καλύτερος των τελευταίων 5 ετών στη Γαλατασαράι, ο Ικάρντι!

Ο καλύτερος των τελευταίων 5 ετών στη Γαλατασαράι, ο Ικάρντι!Αν οι Γαλατασαράι, Istanbulspor, Sivasspor και Ankaragücü φύγουν με 3 βαθμούς, θα είναι πρωταθλητές στο ντέρμπι της Φενερμπαχτσέ, που θα διεξαχθεί την περασμένη εβδομάδα.

Η Φενέρμπαχτσε θα παραμείνει στα 83 της

Υπό αυτή την έννοια, οι μαθητές του Οκάν Μπουρούκ, που θα σημειώσουν 82 πόντους, θα φτάσουν τους 85 πόντους με 3 πόντους που κέρδισαν με απώλεια την περασμένη εβδομάδα. Ακόμα κι αν η Φενέρμπαχτσε κερδίσει και τους 5 αγώνες που απομένουν, αυτοί οι βαθμοί δεν θα είναι αρκετοί για τον Κανάρι. Οι Κιτρινο-Μπλε Πεζοναύτες θα καταφέρουν να φτάσουν τους 83 βαθμούς μόνο αν σκοράρουν 5 στα 5. Σύμφωνα με αυτά τα αποτελέσματα, η Γαλατασαράι θα ανακηρύξει το πρωτάθλημά της.

(Ελευθερία)Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply