Την τελευταία μέρα του μήνα, πόσο είναι το ένα τέταρτο του χρυσού, πόσο είναι ένα γραμμάριο χρυσού; Τιμή χρυσού από τις 30 Μαΐου 2023!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Την τελευταία μέρα του μήνα, πόσο είναι το ένα τέταρτο του χρυσού, πόσο είναι ένα γραμμάριο χρυσού;  Τιμή χρυσού από τις 30 Μαΐου 2023!
Ο επενδυτής χρυσού παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της ουγγιάς εδώ και αρκετό καιρό. Αν και έμεινε εκεί για λίγο καθώς πέρασε πάνω από το όριο των 2.000 δολαρίων, το γεγονός ότι η ουγγιά του χρυσού έπεσε κάτω από τα 2.000 δολάρια για άλλη μια φορά έδωσε στους επενδυτές παύση. Λοιπόν, πώς είναι οι τιμές στην εγχώρια αγορά την τελευταία μέρα του Μαΐου, όταν η ουγγιά του χρυσού βρίσκεται στα επίπεδα των 1.989 δολαρίων;

ΠΟΣΟ ΧΡΥΣΟ;

Ενώ η τιμή ενός γραμμαρίου χρυσού λαμβάνεται από 1.243 λίρες σήμερα, η τιμή πώλησης είναι 1.244 λίρες στα ίδια λεπτά.

ΧΡΥΣΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΣΟ, ΠΟΣΟ;

Ενώ το τρίμηνο του χρυσού εξαργυρώθηκε στις 2 χιλιάδες 245 λίρες την Κυριακή 30 Μαΐου 2023, η τιμή πώλησης την τελευταία ημέρα της εβδομάδας είναι 2 χιλιάδες 300 λίρες.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ REPUBLIC GOLD;

Ο χρυσός της Δημοκρατίας, που είναι από τις προτιμήσεις όσων αγοράζουν σε μεγάλες ποσότητες, αγοράζεται πίσω στις 9 χιλιάδες 13 λίρες και διατίθεται προς πώληση στις 9 χιλιάδες 149 λίρες. Οι πιο πρόσφατες τιμές άλλων τύπων χρυσού σύμφωνα με τις συναλλαγές της αγοράς έχουν ως εξής:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΧΡΥΣΟΥ LIVE…

Την τελευταία ημέρα του μήνα, πόσο είναι το ένα τέταρτο του χρυσού, πόσο είναι ένα γραμμάριο χρυσού σε TL 30 Μαΐου 2023 τιμή χρυσούΌσο αυξανόταν η ζήτηση γης, τόσο αυξανόταν και ο αριθμός των θυμάτων!

Όσο αυξανόταν η ζήτηση γης, τόσο αυξανόταν και ο αριθμός των θυμάτων!

Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply