Πώς να πλέξετε με δύο νήματα μαζί


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Προσθέστε πάχος στο έργο σας

Ίσως το νήμα που έχετε ήδη στο σπίτι να είναι πιο λεπτό από ό,τι απαιτεί το έργο ή απλά να έχετε το τέλειο χρώμα ή τις τέλειες ίνες, αλλά το έργο σας χρειάζεται ένα παχύτερο νήμα.

Μπορείτε είτε να προσπαθήσετε να βρείτε το ίδιο νήμα σε μεγαλύτερο βάρος, στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το νήμα που έχετε ήδη και να πλέξετε με δύο νήματα μαζί.

Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε δύο νήματα πλεγμένα μεταξύ τους για να πετύχετε το πάχος που θέλετε.

Και κάνοντας αυτό, μπορείτε να προσθέσετε πάχος στο έτοιμο ύφασμα, το οποίο μπορεί να το κάνει πιο ζεστό.

Συχνά χρησιμοποιώ δύο κλωστές μαζί εάν το νήμα είναι DK (για 4 mm / US 6 βελόνες) και θέλω μια πιο χοντρή εμφάνιση, μπορώ να βάλω δύο ή περισσότερες μαζί και να χρησιμοποιήσω μεγαλύτερες βελόνες πλεξίματος.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα χρειαστεί να κάνετε ένα δείγμα για να διασφαλίσετε ότι το έργο σας θα τελειώσει όπως θέλετε.

Και μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα μεγαλύτερο σετ βελόνων πλεξίματος από το προτεινόμενο μέγεθος βελόνας για το νήμα, προκειμένου οι βελονιές να ταιριάζουν με το σχέδιο.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply