Πώς να πλέξετε κοντές σειρές (τυλίξτε και γυρίστε)


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η μέθοδος της κοντής σειράς χωρίς περιτύλιγμα

Η μέθοδος κοντών σειρών χωρίς περιτύλιγμα, γνωστή και ως μέθοδος “σκιά περιτύλιξης” ή “πλέξη κάτω”, είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται στο πλέξιμο για τη δημιουργία κοντών σειρών και τη διαμόρφωση χωρίς τη χρήση περιτυλίγματος.

Δημιουργεί μια καθαρή, απρόσκοπτη εμφάνιση χωρίς ορατά κενά ή τρύπες στο ύφασμα.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, η πλέξη απλώς δουλεύει μέχρι το σημείο όπου πρόκειται να γυρίσει η εργασία και στη συνέχεια γλιστρά την επόμενη βελονιά από την αριστερή βελόνα στη δεξιά βελόνα χωρίς να την επεξεργαστεί.

Στη συνέχεια, το νήμα εργασίας φέρεται στο μπροστινό μέρος του έργου (εάν πλέκεται) ή στο πίσω μέρος (εάν είναι κελάρυσμα) και η επόμενη βελονιά δουλεύεται στη συνέχεια με πλέξιμο ή κελάρυσμα στη βελονιά κάτω από τη χαλαρή βελονιά.

Αυτό δημιουργεί μια ραφή “σκιάς” κάτω από την ολισθηρή ραφή που αντικαθιστά την ανάγκη για περιτύλιγμα.

Όταν ξαναπιαστεί η εργασία, η βελονιά σκιάς δουλεύεται μαζί με τη βελονιά δίπλα της, κλείνοντας το κενό και δημιουργώντας μια ομαλή μετάβαση στο ύφασμα.

Η μέθοδος κοντών σειρών χωρίς περιτύλιγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία έργων πλεξίματος, όπως κάλτσες, σάλια και ενδύματα.

Μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για πλεκτοβιομηχανίες που προτιμούν μια απρόσκοπτη εμφάνιση και θέλουν να αποφύγουν το μεγαλύτερο μέρος των αναδιπλώσεων.

Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια και προσεκτική καταμέτρηση για να διασφαλιστεί ότι οι βελονιές σκιάς πλέκονται σωστά.

Αν θέλετε να μάθετε τη μέθοδο χωρίς περιτύλιγμα, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου από την Ysolda.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply