Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αποκτήσετε ασφάλεια αυτοκινήτου;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Η λήψη γρήγορης κάλυψης ασφάλισης αυτοκινήτου μπορεί να είναι απλή και απλή — είναι ακόμη δυνατό να μεταβείτε από προσφορά σε κάλυψη μέσα σε λίγα λεπτά. Για να βελτιστοποιήσετε τα πράγματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε στη διάθεσή σας όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για μια προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας.Τι χρειάζεστε για να πάρετε ασφάλεια αυτοκινήτου;

Για να βοηθήσετε με μια γρήγορη, χωρίς προβλήματα αναζήτηση ασφάλισης αυτοκινήτου, έχετε τις ακόλουθες προσωπικές πληροφορίες για κάθε οδηγό στο συμβόλαιό σας:

  • Ονομα
  • Ημερομηνια γεννησης
  • Αριθμός άδειας οδήγησης
  • Αριθμοί πληροφοριών οχήματος για όλα τα οχήματα που καλύπτονται
  • Διεύθυνση
  • Ιστορικό οδήγησης (προηγούμενα εισιτήρια και ατυχήματα)
  • Μάρκα και μοντέλο του οχήματος που ασφαλίζεται
  • Εκτιμώμενη ετήσια χιλιομετρική απόσταση

Η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί επίσης να ρωτήσει εάν το αυτοκίνητο που ασφαλίζετε χρησιμοποιείται για εργασία ή αναψυχή. Αφού συγκεντρώσετε αυτές τις πληροφορίες, ήρθε η ώρα να εξετάσετε πόση ασφάλεια αυτοκινήτου χρειάζεστε.

Πόση ασφάλεια αυτοκινήτου χρειάζεστε;

Οι περισσότερες πολιτείες έχουν ελάχιστες απαιτήσεις για ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου. Η λήψη προστασίας που πληροί ή υπερβαίνει αυτά τα ελάχιστα είναι ζωτικής σημασίας όταν αγοράζετε ασφάλεια αυτοκινήτου. Μάθετε τις ελάχιστες απαιτήσεις στο to ως σημείο εκκίνησης για τις επιλογές κάλυψης.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι κάλυψης που διατίθενται. Η ασφάλιση αστικής ευθύνης είναι υποχρεωτική στις περισσότερες πολιτείες, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές.

Κοινοί τύποι ασφάλισης αυτοκινήτου

Τύπος κάλυψης Τι καλύπτεται Τι να ξέρετε
Ευθύνη Περιλαμβάνει ευθύνη για σωματικές βλάβες και ευθύνη για υλικές ζημιές Απαιτείται από τα περισσότερα κράτη
Σωματικός τραυματισμός Δαπάνες που σχετίζονται με τραυματισμούς άλλου ατόμου εάν προκαλέσετε ατύχημα Μπορεί επίσης να καλύψει άλλες ζημιές
Τραυματισμός περιουσίας Ζημιά που προκαλείτε στην ιδιοκτησία κάποιου άλλου σε ένα ατύχημα από υπαιτιότητα Η κάλυψη ενδέχεται να είναι περιορισμένη βάσει της πολιτικής σας
Ανασφάλιστοι και υποασφαλισμένοι αυτοκινητιστής Κόστος ατυχήματος εάν χτυπηθείτε από οδηγό που δεν έχει (ή δεν έχει αρκετή) ασφάλεια Αυτή η κάλυψη είναι υποχρεωτική σε ορισμένες πολιτείες και προαιρετική σε άλλες
Σύγκρουση Κόστος επισκευής ή αντικατάστασης οχήματος εάν έχετε ατύχημα με άλλο όχημα ή αντικείμενο Συνήθως προαιρετικό από την κρατική νομοθεσία, αλλά μπορεί να απαιτείται εάν το αυτοκίνητό σας χρηματοδοτείται ή μισθώνεται
Περιεκτικός Ζημιές που προκαλούνται από πράγματα όπως πυρκαγιά, ταραχές, βανδαλισμοί και φυσικές καταστροφές Συνήθως προαιρετικό από την κρατική νομοθεσία, αλλά μπορεί να απαιτείται εάν το αυτοκίνητό σας χρηματοδοτείται ή μισθώνεται
Ιατρικές πληρωμές Κόστος που σχετίζεται με τραυματισμό μετά από ατύχημα, που καλύπτει εσάς και όλους τους επιβάτες του ασφαλισμένου οχήματος Συνήθως προαιρετικό, αλλά απαιτείται από δύο πολιτείες (ME, WI). επιπλέον κάλυψη εκτός PIP
Προστασία προσωπικών τραυματισμών Παρόμοια με την κάλυψη ιατρικών πληρωμών, αλλά καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα απωλειών και δαπανών που σχετίζονται με ατυχήματα Υποχρεωτική σε ορισμένες πολιτείες. προαιρετικό σε άλλα
Αποζημίωση ενοικίου Ενοικίαση αυτοκινήτου ενώ το όχημά σας βρίσκεται στο κατάστημα μετά από μια καλυμμένη ασφαλιστική αξίωση Προαιρετικός

Το κόστος της συνολικής κάλυψής σας εξαρτάται από παράγοντες όπως οι οδηγικές σας συνήθειες, η ηλικία, το ιστορικό οδήγησης και ο τόπος διαμονής σας. Το ποσοστό σας εξαρτάται επίσης από το ποσό της κάλυψης που αγοράζετε και το ποσό της έκπτωσης — λιγότερες επιλογές κάλυψης και η αύξηση της έκπτωσης μπορεί να μειώσει το μηνιαίο ασφάλιστρο.

Εξετάστε τις ευκαιρίες ομαδοποίησης και εκπτώσεων

Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου για ορισμένους τύπους οδηγών, όπως οδηγούς που δεν έχουν ατυχήματα για μια συγκεκριμένη περίοδο ή εκείνους που έχουν παρακολουθήσει μαθήματα αμυντικής οδήγησης.

Και ορισμένοι μεταφορείς παρέχουν μειωμένες τιμές για τους ασφαλισμένους που ομαδοποιούν την κάλυψή τους, πράγμα που σημαίνει ότι αγοράζετε διαφορετικά συμβόλαια (όπως κάλυψη αυτοκινήτου και κατοικίας) από την ίδια ασφαλιστική εταιρεία.

Εξετάστε τα μοντέλα ασφάλισης που βασίζονται στη χρήση

Με την ασφάλιση βάσει χρήσης, το κόστος του συμβολαίου σας επηρεάζεται άμεσα από τις οδηγικές σας συνήθειες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ασφαλιστές παρακολουθούν πράγματα όπως το δυνατό φρενάρισμα, την ταχύτητα και την τοποθεσία όπου οδηγείτε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούν αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουν το ασφάλιστρό σας.

Σε άλλες περιπτώσεις, οι ασφαλιστικές εταιρείες παρακολουθούν τα χιλιόμετρα σας. Συνήθως το κάνουν αυτό χρησιμοποιώντας μια συσκευή τηλεματικής. Υπάρχει συνήθως μια σταθερή τιμή βάσης και μια τιμή ανά μίλι, επομένως γενικά όσο περισσότερα μίλια οδηγείτε, τόσο υψηλότερο είναι το ασφάλιστρό σας.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω το ασφαλιστήριο συμβόλαιό μου;

Ένας γρήγορος τρόπος για να ξεκινήσετε τη νέα σας πολιτική είναι με μια προσφορά στο διαδίκτυο ή με έναν αντιπρόσωπο μέσω τηλεφώνου.

Όταν επιλέγετε την ημερομηνία έναρξης του συμβολαίου σας, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση στην κάλυψη μεταξύ των παλαιών και των νέων συμβολαίων σας, ώστε να αποφύγετε να είστε οικονομικά ευάλωτοι κατά τη διάρκεια ενός κενού κάλυψης. Μια έλλειψη κάλυψης θα μπορούσε επίσης να σας κάνει να αντιμετωπίσετε υψηλότερα ποσοστά.

Και φροντίστε να ακυρώσετε το παλιό σας συμβόλαιο, ώστε να μην είστε έτοιμοι για πληρωμές σε δύο διαφορετικές πολιτικές.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να ξεκινήσει η ασφάλιση αυτοκινήτου;

Αφού πληρώσετε για το νέο σας συμβόλαιο, θα πρέπει να καλύπτεστε αυτόματα από την επίσημη ημερομηνία έναρξης. Πιθανότατα θα μπορείτε να κάνετε λήψη της κάρτας σας στην κινητή συσκευή σας με ασφαλιστές που την προσφέρουν σε πολιτείες που επιτρέπουν ψηφιακές κάρτες ασφάλισης. Ή μπορείτε να εκτυπώσετε τα έγγραφα πολιτικής σας.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το χρόνο που χρειάζεται για να αποκτήσετε ασφάλεια αυτοκινήτου

Μπορώ να πάρω ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς αυτοκίνητο;

Μπορείτε να αγοράσετε ασφάλιση αυτοκινήτου εάν δεν διαθέτετε όχημα αλλά σκοπεύετε να το οδηγήσετε. Αυτή η κάλυψη ονομάζεται ασφάλιση αυτοκινήτου μη ιδιοκτήτη. Εάν δανείζεστε συχνά αυτοκίνητα ή νοικιάζετε ένα όχημα που δεν έχει ασφαλιστική κάλυψη, είναι πιθανώς μια κάλυψη που πρέπει να εξετάσετε.

Μπορεί η ασφάλιση αυτοκινήτου να τεθεί άμεσα σε ισχύ;

Ναι, η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να τεθεί σε ισχύ την ίδια ημέρα αγοράς, εάν επιλέξετε να ξεκινήσετε το συμβόλαιό σας την ημέρα που θα πληρώσετε για το συμβόλαιο. Η κάλυψή σας συνήθως ξεκινά μετά την έγκριση της πληρωμής.

Μπορώ να πάρω μονοήμερη ασφάλιση αυτοκινήτου;

Οι ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων προσφέρουν συνήθως συμβόλαια με ελάχιστη διάρκεια έξι μηνών. Ωστόσο, είναι δυνατές οι προσωρινές επιλογές ασφάλισης αυτοκινήτου, όπως η ενοικίαση αυτοκινήτου και οι καλύψεις επιτρεπτής χρήσης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τα ψιλά γράμματα σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν μονοήμερη ασφάλιση.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Warren Clarke είναι ένας συγγραφέας του οποίου το έργο έχει δημοσιευτεί από το Edmunds.com και τη New York Daily News. Του αρέσει να παρέχει στους αναγνώστες πληροφορίες που μπορούν να κάνουν τη ζωή τους πιο ευτυχισμένη και πιο επεκτατική. Ο Warren κρατά ένα Bac… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply