Οφέλη Capital One Venture X: 1.089 $ Αξία


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Αυτή η προσφορά δεν είναι πλέον διαθέσιμη στον ιστότοπό μας: Chase Sapphire Reserve®

Τα συνεχιζόμενα οφέλη του Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards μπορεί να καταλήξει να πληρώσει για την κάρτα $395 ετήσια αμοιβή από μόνα τους.

Τα οφέλη της κάρτας εκτιμώνται σε 1.089 $ ετησίως από τον Μάιο του 2022, σύμφωνα με τη συνολική αξία οφέλους του Credit Karma. Αυτό την καθιστά μία από τις πιο πολύτιμες κάρτες επιβράβευσης premium στην κατάταξή μας.

Ενώ άλλες κάρτες παρέχουν μεγαλύτερη πιθανή αξία, η ομορφιά του Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards είναι η ευθύτητα του. Αυτή η κάρτα δεν απαιτεί πολλή στρατηγική — τα οφέλη είναι εύχρηστα και αρκετά ευέλικτα για τους περισσότερους ταξιδιώτες.Τα 3 πολυτιμότερα Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards οφέλη

Ετήσια ταξιδιωτική πίστωση: $300

ο Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards διαθέτει ετήσια ταξιδιωτική πίστωση $300. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταξιδιωτική πίστωση για να πληρώσετε για πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που έχετε κάνει απευθείας κράτηση μέσω του Capital One Travel.

Η δυνατότητα χρήσης αυτής της πίστωσης σε κοινές ταξιδιωτικές αγορές δίνει στους κατόχους της κάρτας τόσο απλή αξία όσο και αυτοπεποίθηση να γνωρίζουν ότι είναι πιθανό να τη χρησιμοποιούν κάθε χρόνο. Και η πλήρης πίστωση οδηγεί σε μεγάλο βαθμό στην κάλυψη της ετήσιας χρέωσης της κάρτας από μόνη της.

10.000 μίλια μπόνους επετείου: 173 $

ο Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards σας δίνει επίσης 10.000 μίλια μπόνους κάθε χρόνο για να γιορτάσετε την ανανέωση του λογαριασμού σας. Το καλύτερο κομμάτι? Δεν απαιτείται δαπάνη για να κερδίσετε αυτό το μπόνους επετείου — το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε την κάρτα ανοιχτή.

Υπολογίζουμε ότι το μπόνους επετείου θα μπορούσε να αξίζει 173 $ όταν μεταφερθεί σε έναν από τους συνεργάτες μεταφοράς ταξιδιών της Capital One, με βάση τις αποτιμήσεις πόντων του Credit Karma. Φυσικά, αν προτιμάτε να ακολουθήσετε την απλούστερη προσέγγιση και να την εξαργυρώσετε απευθείας μέσω του Capital One Travel, θα μπορούσε να αξίζει 100 $.

Πρόσβαση στο σαλόνι του αεροδρομίου: 591 $

ο Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards σας παρέχει επίσης πρόσβαση σε πολλά δίκτυα lounge αεροδρομίων για να απολαύσετε όσο περιμένετε τις πτήσεις σας.

Αυτό περιλαμβάνει δωρεάν πρόσβαση στα Capital One Lounge του εκδότη, η οποία διαφορετικά θα κόστιζε 65 $ ανά επίσκεψη. Αλλά να έχετε κατά νου ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο λίγα Capital One Lounge ανοιχτά στα αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Θα λάβετε επίσης μια δωρεάν συνδρομή Priority Pass Select, η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε περισσότερα από 1.300 σαλόνια αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο.

Όπως με κάθε όφελος, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η πρόσβαση στο σαλόνι του αεροδρομίου αξίζει κάτι μόνο αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε. Αν συνήθως εμφανίζεστε στο αεροδρόμιο την τελευταία δυνατή στιγμή πριν από την πτήση σας, ενδέχεται να μην έχετε μεγάλη αξία εδώ.

Περισσότερο Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards οφέλη

ο Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards προσφέρει μια χούφτα άλλα οφέλη που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

  • Global Entry ή TSA PreCheck® πίστωση δήλωσης τέλους αίτησης: 25 $ — Όπως και με ορισμένες άλλες ταξιδιωτικές κάρτες, θα καλύπτεται το κόστος της αίτησής σας όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για να υποβάλετε αίτηση για ένα από αυτά τα ταχεία προγράμματα ασφάλειας αεροδρομίου, έως και 100 $ κάθε τέσσερα χρόνια. Αυτό το όφελος δεν είναι αποκλειστικό ή ιδιαίτερα αξιοσημείωτο για μια κάρτα ταξιδιού υψηλών προδιαγραφών, αλλά είναι ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε απλή αξία από τη συνδρομή της κάρτας σας, η οποία μειώνεται στα 25 $ ετησίως.
  • Προστασία κινητού τηλεφώνου — Όταν πληρώνετε τον μηνιαίο λογαριασμό του κινητού σας τηλεφώνου με την κάρτα σας, το Capital One παρέχει κάλυψη έως και 800 $ εάν το τηλέφωνό σας κλαπεί ή καταστραφεί. Δεν περιλαμβάνουμε αυτό το όριο των 800 $ στους υπολογισμούς της συνολικής αξίας οφέλους, αλλά είναι ένα χρήσιμο όφελος αν τύχει ποτέ να το χρειαστείτε.
  • Καθεστώς Hertz President’s Circle® — Δεν χρειάζεται όλοι να νοικιάσουν αυτοκίνητο, αλλά αυτή η κατάσταση μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε αναβαθμίσεις αυτοκινήτου και άλλες ανέσεις όταν νοικιάζετε με τη Hertz.
  • Χωρίς χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό — Θεωρούμε ότι αυτό το χαρακτηριστικό είναι απαραίτητο για κάθε κάρτα ταξιδιού, ανεξάρτητα από την ετήσια χρέωση.

Είναι το Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards αξίζει η ετήσια συνδρομή;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards‘μικρό $395 Η ετήσια χρέωση είναι σχετικά προσιτή για μια κάρτα επιβράβευσης premium. Ακόμα καλύτερα, τα απλά πλεονεκτήματα της κάρτας καθιστούν εύκολο τον προσδιορισμό της αξίας των χρημάτων σας.

Με πρόσβαση σε 1.089 $ σε επαναλαμβανόμενες πιστώσεις και προνόμια που είναι ευέλικτα και εύχρηστα, το Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards μπορεί να πληρώσει για τον εαυτό του — δεδομένου ότι τα χρησιμοποιείτε κάθε χρόνο.

Για αυτό το θέμα, η κάρτα είναι πιθανό να αξίζει την ετήσια χρέωση ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε την πρόσβαση στο σαλόνι του αεροδρομίου και άλλα δυνητικά πολύτιμα οφέλη. Εφόσον κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι μέσω του Capital One Travel, η ετήσια ταξιδιωτική πίστωση 300 $ και τα μίλια μπόνους επετείου των 10.000 καρτών μπορούν να προσφέρουν αξία τουλάχιστον 400 $ κάθε χρόνο.

Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε μια γεύση για το τι είναι οι κάρτες επιβράβευσης premium, αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε για μια ακριβή ετήσια χρέωση που μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να καλυφθεί, Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards μπορεί να είναι μια δυνατή επιλογή.

Εναλλακτικές για το Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards

Αν Πιστωτική κάρτα Capital One Venture X Rewards δεν είναι για εσάς, εδώ είναι μερικές ακόμη κάρτες που μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Tim Devaney είναι συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός πιστωτικών καρτών στο Credit Karma. Είναι ένας μακροχρόνιος δημοσιογράφος που υπερηφανεύεται ότι είναι καλός αφηγητής που μπορεί να εξηγήσει περίπλοκες πληροφορίες με έναν εύκολα εύπεπτο τρόπο… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply