Μια ταραγμένη περίοδος έχει ξεκινήσει για τον Έλον Μασκ


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Μια ταραγμένη περίοδος έχει ξεκινήσει για τον Έλον Μασκ
Ο δικαστής Yeste Pennypacker διέταξε τον Elon Musk να καταθέσει για τρεις ώρες σε μια υπόθεση που σχετίζεται με το δυστύχημα που σκότωσε τον μηχανικό της Apple Walter Huang όταν το Model X του συνετρίβη σε έναν αυτοκινητόδρομο στη μέση του Σαν Φρανσίσκο.

Οι δικηγόροι της οικογένειας του Huang θέλουν να ρωτήσουν τον Tech CEO σχετικά με τις δηλώσεις του σχετικά με τις δυνατότητες του Autopilot τα χρόνια που προηγήθηκαν του συμβάντος. Πιο συγκεκριμένα, οι ενάγοντες επισημαίνουν μια συνέντευξη του 2016 για τον κώδικα, στην οποία ο Μασκ υποστήριξε ότι τα αυτοκίνητα Tesla με Autopilot μπορούν να οδηγούν “πιο ασφαλή από έναν άνθρωπο”.

Η Tesla λέει ότι ο αυτόματος πιλότος είχε εμπλακεί τη στιγμή της συντριβής, αλλά επίσης ισχυρίζεται ότι ο Huang αγνόησε τις τρεις προειδοποιήσεις του αυτοκινήτου να ξαναβάλει τα χέρια του στον τροχό. Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (NTSB) είπε ότι ο Χουάνγκ έπαιζε ένα τηλεφωνικό παιχνίδι εκείνη τη στιγμή.

Τα προβλήματα και οι ανησυχίες για τον αυτόματο πιλότο συνεχίζονται εδώ και πολύ καιρό και τα λάθη τραβούν την προσοχή στα ατυχήματα που συμβαίνουν σε αυτό το πλαίσιο. Η διάταξη είναι επισήμως αβέβαιη και θα γίνει ακρόαση σήμερα (27 Απριλίου) για την τελική απόφαση. Αλλά το Reuters σημειώνει ότι οι δικαστές της Καλιφόρνια συνήθως οριστικοποιούν αυτές τις αποφάσεις με ορισμένες τροποποιήσεις.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τις 31 Ιουλίου. Εφόσον τα ζητήματα οδήγησης των οχημάτων Tesla δεν είναι απειλητικά για τη ζωή, μπορούν να προσφέρουν μια ομαλή εμπειρία, αλλά οι συζητήσεις και οι ανησυχίες σε αυτό το πλαίσιο βρίσκονται εδώ και καιρό στην ημερήσια διάταξη.Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply