Κέρδισε το βραβείο σχεδίασης Red Dot


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Κέρδισε το βραβείο σχεδίασης Red Dot
Το Red Dot Design Award, το οποίο ξεκίνησε στη Γερμανία το 1955, αναγνωρίζεται ως ένα από τα τρία μεγαλύτερα και καλύτερα διεθνή βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο. Τα αισθητικά, λειτουργικά, έξυπνα ή καινοτόμα προϊόντα της χρονιάς επιλέγονται κατά τη διάρκεια των Red Dot Product Design Awards, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο.
Ξεχώριζε για τον εξαιρετικό σχεδιασμό του

Ο σχεδιασμός του MEGABOOK T1 εμπνεύστηκε από τα νεαρά και ενεργητικά χαρακτηριστικά των χρηστών Gen Z. την ευκολία χρήσης του. Με τη μέθοδο αμμοβολής που εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας σωματίδια διαμαντιού 220 micron, το μοντέλο προσφέρει την αίσθηση μιας γυάλινης υφής στο καπάκι. Επιπλέον, το TECNO MEGABOOK T1 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i5, 12GB RAM και 512GB SSD για απόδοση MEGA.

Το MEGABOOK T1 επιτυγχάνει μια νέα συγχώνευση τέχνης και βιομηχανίας ενσωματώνοντας μουσικά στοιχεία στο industrial design. Αντικατοπτρίζοντας τον ρυθμικό σχεδιασμό του επάνω καλύμματος, τα κανάλια διανομής θερμότητας του κάτω καλύμματος περιέχουν ένα κρυφό σχεδιαστικό στοιχείο που μετατρέπει τα μουσικά στοιχεία σε ηχητικά κύματα κοσμικής έμπνευσης.

Επιπλέον, το TECNO MEGABOOK T1, εξοπλισμένο με εξαιρετικά μεγάλο μοτίβο ψύξης VC και διπλούς ανεμιστήρες με καλύτερη απαγωγή θερμότητας και πιο ομαλή λειτουργία, καλύπτει διαφορετικές ανάγκες εργασίας και συνεισφέρει καινοτόμα στην αγορά με τον λειτουργικό και αισθητικό σχεδιασμό του.Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply