Η φθηνότερη ασφάλιση αυτοκινήτου στο Κονέκτικατ 2023


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Σημείωση από τον εκδότη μας: Ίσως ψάχνετε για ασφάλιση αυτοκινήτου για πρώτη φορά ή θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές ασφάλισης για να μειώσετε το μηνιαίο ασφάλιστρο; Αυτό το άρθρο μπορεί να χρησιμεύσει ως αφετηρία για την έρευνα ασφάλισης αυτοκινήτου. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες όσον αφορά το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου, επομένως, ενώ μπορεί να μην βλέπετε τα ακριβή ασφάλιστρα που έχουμε ερευνήσει, μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα για ορισμένες από τις ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν τις φθηνότερες τιμές στην πολιτεία σας.


Το Κονέκτικατ έχει περισσότερα από 21.000 μίλια δημόσιων δρόμων για εξερεύνηση. Αλλά προτού δεσμευτείτε για ένα οδικό ταξίδι, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η βόλτα σας είναι προστατευμένη.

Εξετάσαμε τα εκτιμώμενα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου από διάφορες εταιρείες στο Κονέκτικατ για να υπολογίσουμε το μέσο κόστος της βασικής ασφάλισης αυτοκινήτου στην πολιτεία και να μάθουμε ποιοι ασφαλιστές προσφέρουν τις φθηνότερες εκτιμώμενες τιμές.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν την ασφάλιση αυτοκινήτου, όπως η ηλικία, ο τύπος του οχήματος, τα χιλιόμετρα, οι επιλογές κάλυψης και το προσωπικό ιστορικό οδήγησης, οπότε για να κάνουμε μια δίκαιη σύγκριση, βασίσαμε τους υπολογισμούς μας σε ένα σχετικά ουδέτερο προφίλ οδηγού – κάποιον χωρίς ατυχήματα, εισιτήρια ή αξιώσεις, για παράδειγμα — έτσι οι τιμές σας μπορεί να είναι διαφορετικές (δείτε την πλήρη μεθοδολογία μας).

Αλλά μην ανησυχείτε — βρήκαμε επίσης τις φθηνότερες επιλογές ασφάλισης αυτοκινήτου για πολλά διαφορετικά προφίλ οδηγών. Μπορείτε να βρείτε οικονομικά προσιτή ασφάλεια χωρίς τέλειο ιστορικό οδήγησης ή πίστωση.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για τις μέσες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου του Κονέκτικατ σχετικά με τη βασική κάλυψη και τα ευρήματά μας για τις φθηνότερες επιλογές.Κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου στο Κονέκτικατ

Τα μέσα μηνιαία ασφάλιστρα για τη βασική ασφάλιση αυτοκινήτου στο Κονέκτικατ κυμαίνονται από λίγο πάνω από 83 $ έως και $200, ανάλογα με το προφίλ του οδηγού.

Μέση μηνιαία ασφάλιστρα αυτοκινήτου στο Κονέκτικατ

Πρόγραμμα οδήγησης ή κάλυψη Μέσος όρος μηνιαίο κόστος
Πολιτική ελάχιστη ασφάλεια αυτοκινήτου στο Κονέκτικατ 83,35 $
Προγράμματα οδήγησης με κακή πίστωση στο Κονέκτικατ 149,36 $
Προγράμματα οδήγησης με πολλαπλές αξιώσεις στο Κονέκτικατ 207,13 $
Νέοι οδηγοί στο Κονέκτικατ 138,77 $
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας για ελάχιστη κάλυψη, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά

5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου στο Κονέκτικατ

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις κορυφαίες πέντε φθηνότερες ασφαλιστικές εταιρείες στο Κονέκτικατ για βασική κάλυψη. Θυμηθείτε, έχουμε υπολογίσει τις τιμές παρακάτω για ένα συγκεκριμένο προφίλ προγράμματος οδήγησης του Κονέκτικατ, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο δικό μας μεθοδολογία, για να έχετε την καλύτερη αίσθηση του κόστους για έναν μέσο οδηγό. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές σας μπορεί να είναι διαφορετικές. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, τα χαρακτηριστικά του οδηγού μας στο Κονέκτικατ περιλαμβάνουν αξία αυτοκινήτου 20.000 έως 30.000 $, πιστωτικό σκορ 680 έως 719, χωρίς εισιτήρια ή κενά κάλυψης και ηλικία μεταξύ 36 και 45 ετών.

1. Η.Π.Α

Ο οδηγός μας στο Κονέκτικατ θα μπορούσε να δει βασική ασφάλεια αυτοκινήτου από τις ΗΠΑ για μόλις 50,72 $ το μήνα. Για να λάβετε ασφάλιση αυτοκινήτου USAA, θα πρέπει να είστε μέλος της USAA, η οποία είναι ανοιχτή σε μέλη του στρατού και βετεράνους των ΗΠΑ, αξιωματικούς προκαθορισμένους και συζύγους και παιδιά μελών της USAA.

Η USAA προσφέρει προαιρετικά πρόσθετα όπως σύγκρουση, ολοκληρωμένη, ανασφάλιστη/υπασφαλισμένη κάλυψη αυτοκινητιστών και αστικής ευθύνης, καθώς και πολλές πιθανές εκπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για καλούς μαθητές, διατήρηση καθαρού ιστορικού οδήγησης και φύλαξη του αυτοκινήτου σας σε στρατιωτική βάση.

Ελέγξτε τις κριτικές της ασφάλισης αυτοκινήτου USAA.

2. Κρατικό Αγρόκτημα

Με την State Farm, το προφίλ οδηγού μας στο Κονέκτικατ θα μπορούσε να βρει βασική ασφάλεια αυτοκινήτου για μόλις 57,04 $ το μήνα. Εκτός από τις τυπικές επιλογές κάλυψης, η State Farm προσφέρει πρόσθετη κάλυψη, όπως κάλυψη εξόδων ενοικίασης αυτοκινήτου και ταξιδιού, κάλυψη οδικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και κάλυψη οδηγού μεριδίου μεταφοράς. Οι πελάτες της State Farm επωφελούνται επίσης από τους 19.000 αντιπροσώπους της εταιρείας σε εθνικό επίπεδο.

Δείτε την πλήρη κριτική μας για την ασφάλιση αυτοκινήτου State Farm.

3. Geico

Το προφίλ προγράμματος οδήγησης του Κονέκτικατ θα μπορούσε να δει μια πολιτική βασικής κάλυψης από την Geico για περίπου 60,52 $ το μήνα. Η Geico προσφέρει μια ισχυρή γκάμα πρόσθετων καλύψεων και μια εντυπωσιακή επιλογή πιθανών εκπτώσεων, συμπεριλαμβανομένης της ύπαρξης συγκεκριμένου εξοπλισμού οχημάτων, της διατήρησης αρχείου ασφαλούς οδήγησης, της παρακολούθησης ορισμένων μαθημάτων εκπαίδευσης οδηγών, της ύπαρξης ορισμένων συνεργασιών και του πιστού πελάτη. Επιπλέον, η εφαρμογή Geico για κινητά επιτρέπει στους οδηγούς να διαχειρίζονται την πολιτική τους, να ζητούν οδική βοήθεια, να λαμβάνουν μια εκτίμηση φωτογραφιών και πολλά άλλα.

Δείτε την πλήρη κριτική μας για την ασφάλεια αυτοκινήτου Geico.

4. Amica Mutual

Η Amica Mutual θα μπορούσε να προσφέρει στο προφίλ προγράμματος οδήγησης του Connecticut μια πολιτική βασικής κάλυψης για μόλις 60,54 $ το μήνα. Οι πρόσθετες προσφορές κάλυψης της Amica περιλαμβάνουν προστασία προσωπικών τραυματισμών, ιατρικές πληρωμές, ευθύνη για σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές, κάλυψη ανασφάλιστων/υπασφάλιστων αυτοκινητιστών, σύγκρουση, συνολική, κάλυψη μίσθωσης αυτοκινήτου/δανείου, πλήρη κάλυψη γυαλιού, οδική βοήθεια και αποζημίωση ενοικίου. Με την πολιτική Platinum Choice Auto της Amica, οι οδηγοί μπορούν να λάβουν κάλυψη επισκευής γυαλιού, υπηρεσία παρακολούθησης πίστωσης, κάλυψη αντικατάστασης νέου αυτοκινήτου και γενναιόδωρη κάλυψη ενοικίασης αυτοκινήτου.

5. Unitrin

Τέλος, με το Unitrin, το προφίλ οδηγού μας στο Κονέκτικατ θα μπορούσε να δει ελάχιστη ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου για μόλις 61,54 $ μηνιαίως. Η Unitrin δραστηριοποιείται πλέον με την επωνυμία Kemper Insurance και προσφέρει μια σειρά από επιλογές κάλυψης και ευέλικτα συμβόλαια. Οι πελάτες αγοράζουν ασφάλιση Kemper μέσω ανεξάρτητων αντιπροσώπων, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στο σχεδιασμό ενός προσαρμοσμένου συμβολαίου και στην εφαρμογή κατάλληλων εκπτώσεων.

Η φθηνότερη κρατική ασφάλεια αυτοκινήτου στο Κονέκτικατ

Το Κονέκτικατ απαιτεί από τους οδηγούς να τηρούν μια πολιτική τουλάχιστον 25/50/25. Αυτό είναι γνωστό ως κρατική ελάχιστη ασφάλιση και είναι συνήθως το φθηνότερο συμβόλαιο που μπορείτε να επιλέξετε.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Κονέκτικατ για κρατική ελάχιστη κάλυψη

1 ΗΠΑ 50,72 $/μήνα
2 Κρατικό αγρόκτημα 57,04 $/μήνα
3 Geico 60,52 $/μήνα
4 Amica Mutual 60,54 $/μήνα
5 Unitrin 61,54 $/μήνα
Με βάση το τυπικό μας προφίλ οδηγού που αναζητά ελάχιστη κάλυψη στο Κονέκτικατ

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για καλή πίστωση στο Κονέκτικατ

Η πίστωση είναι ένας παράγοντας που καθορίζει το κόστος της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας. Γενικά, οι οδηγοί με καλύτερη πίστωση θα πληρώνουν λιγότερα για την ασφάλιση αυτοκινήτου από τους οδηγούς που θεωρούνται ότι έχουν κακή πίστωση.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Κονέκτικατ για όσους έχουν καλή πίστωση

1 ΗΠΑ 43,59 $/μήνα
2 Κρατικό αγρόκτημα 46,61 $/μήνα
3 Amica Mutual 54,26 $/μήνα
4 Geico 54,58 $/μήνα
5 Unitrin 55,74 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας για ελάχιστη κάλυψη, προσαρμοσμένο στις τιμές εμφάνισης για ένα πρόγραμμα οδήγησης του Κονέκτικατ με πιστωτική βαθμολογία 720 ή υψηλότερη

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για κακή πίστωση Κονέκτικατ

Οι οδηγοί που έχουν χαμηλότερα πιστωτικά σκορ συχνά πρέπει να πληρώσουν λίγο περισσότερο για την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους. Ωστόσο, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να διατηρήσετε το κόστος του ασφαλίστρου σας χαμηλό, όπως να διατηρήσετε ένα αρχείο ασφαλούς οδήγησης και να διεκδικήσετε τυχόν επιλέξιμες εκπτώσεις που προσφέρει ο ασφαλιστής σας.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Κονέκτικατ για όσους έχουν κακή πίστωση

1 ΗΠΑ 74,97 $/μήνα
2 Geico 76,63 $/μήνα
3 Unitrin 83,31 $/μήνα
4 Σε όλη την επικράτεια 91,13 $/μήνα
5 Κρατικό αγρόκτημα 105,52 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας για ελάχιστη κάλυψη, προσαρμοσμένο στις τιμές εμφάνισης για ένα πρόγραμμα οδήγησης του Κονέκτικατ με πιστωτική βαθμολογία κάτω από 580

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για οδηγούς με πολλαπλές αξιώσεις στο Κονέκτικατ

Το ιστορικό των απαιτήσεών σας μπορεί επίσης να έχει αντίκτυπο στο συνολικό κόστος ασφάλισής σας. Συνήθως, οι οδηγοί με πολλαπλές απαιτήσεις θα βλέπουν υψηλότερους λογαριασμούς ασφάλισης από τους οδηγούς με λίγες ή καθόλου αξιώσεις στο αρχείο τους.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Κονέκτικατ για πολλαπλές αξιώσεις

1 Κρατικό αγρόκτημα 80,13 $/μήνα
2 Amica Mutual 84,29 $/μήνα
3 Σε όλη την επικράτεια 128,00 $/μήνα
4 ΗΠΑ 128,15 $/μήνα
5 Allstate 132,92 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ προγράμματος οδήγησης για ελάχιστη κάλυψη, προσαρμοσμένο στις τιμές εμφάνισης για ένα πρόγραμμα οδήγησης Connecticut με δύο αξιώσεις αντί για μηδενικές αξιώσεις

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για νέους οδηγούς Κονέκτικατ

Τέλος, η ηλικία σας μπορεί να είναι ένας παράγοντας για τον καθορισμό του κόστους της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας. Οι ασφαλιστές θεωρούν συχνά τους νεότερους οδηγούς ως πιο επικίνδυνους στην ασφάλιση, επομένως τα συμβόλαια με νεότερους οδηγούς είναι συνήθως πιο ακριβά. Όμως, όσο μεγαλώνετε – εφόσον διατηρείτε ένα αρχείο ασφαλούς οδήγησης – το ποσοστό σας θα πρέπει να μειώνεται. Οι εταιρείες στον παρακάτω πίνακα έχουν τα χαμηλότερα εκτιμώμενα ποσοστά βασικής κάλυψης για νέους οδηγούς ηλικίας μεταξύ 18 και 21 ετών.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Κονέκτικατ για νέους οδηγούς

1 Κρατικό αγρόκτημα 84,21 $/μήνα
2 Amica Mutual 90,17 $/μήνα
3 Geico 91,95 $/μήνα
4 ΗΠΑ 94,56 $/μήνα
5 Allstate 95,50 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας για ελάχιστη κάλυψη, προσαρμοσμένο στις τιμές εμφάνισης για οδηγό Κονέκτικατ ηλικίας 18–21 αντί για 36–45 ετών

Κονέκτικατ απαιτήσεις ασφάλισης αυτοκινήτου

Κονέκτικατ απαιτεί 25.000 $ ανά άτομο και 50.000 $ ανά ατύχημα για ευθύνη για σωματική βλάβη και κάλυψη ανασφάλιστου αυτοκινητιστή. Απαιτεί επίσης 25.000 $ για την ευθύνη για υλικές ζημιές. Εάν έχετε δάνειο ή μίσθωση αυτοκινήτου, οι ευθύνες κάλυψης πιθανότατα θα είναι πιο εκτεταμένες.

Διατίθεται ασφάλιση βάσει χρήσης στο Κονέκτικατ?

Η ασφάλιση βάσει χρήσης είναι ασφάλιση οχήματος που επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν ασφάλιστρα με βάση την οδηγική τους συμπεριφορά. Στο Κονέκτικατ, οι ασφαλιστές μπορούν να προσφέρουν προγράμματα UBI για να βοηθήσουν τους οδηγούς να εξοικονομήσουν χρήματα παρακολουθώντας τις συνήθειές τους για ασφαλή οδήγηση.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις φθηνότερες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου στο Κονέκτικατ

Ποια είναι η ελάχιστη ασφάλεια αυτοκινήτου στο Κονέκτικατ;

Το Κονέκτικατ απαιτεί 25.000 $ ανά άτομο και 50.000 $ ανά ατύχημα για ευθύνη για σωματικές βλάβες και κάλυψη ανασφάλιστων αυτοκινητιστών. Απαιτεί επίσης 25.000 $ για την ευθύνη για υλικές ζημιές. Αυτό είναι γνωστό ως κάλυψη 25/50/25.

Είναι το Κονέκτικατ μια κατάσταση χωρίς σφάλματα;

Το Κονέκτικατ είναι μια κατάσταση σφάλματος. Οι νόμοι της χωρίς υπαιτιότητα καταργήθηκαν το 1993, με ισχύ από το 1994.

Ποιο είναι το πρόστιμο στο Κονέκτικατ για οδήγηση χωρίς ασφάλιση;

Η οδήγηση χωρίς ασφάλιση στο Κονέκτικατ θα μπορούσε να σας επιφέρει πρόστιμο μεταξύ $100 και $1.000. Και υπάρχουν δυνητικά πρόσθετες κυρώσεις, όπως τέλη για μη προσκόμιση αποδεικτικών ασφάλισης, αναστολή εγγραφής και άδειας οδήγησης, ακόμη και ποινικές κυρώσεις.

Μεθοδολογία

Οι εκτιμώμενες τιμές αυτού του άρθρου είναι οι χαμηλότερες με βάση το προφίλ ενός οδηγού ηλικίας 36 έως 45 ετών που ζει στο Κονέκτικατ. Εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά, οι τιμές που εμφανίζονται προϋποθέτουν έναν μόνο οδηγό στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο χωρίς εισιτήρια στο ιστορικό οδήγησης και καμία αξίωση ή ακύρωση κάλυψης. Το όχημα που χρησιμοποιείται σε αυτήν την εκτίμηση κοστολογείται μεταξύ 20.000 και 30.000 $ και έχει ετήσια χιλιόμετρα από 12.000 έως 15.000. Οι εκτιμώμενες τιμές για ασφάλιση για καλή πίστωση ισχύουν για βαθμολογίες 720 και άνω. Οι εκτιμώμενες τιμές για ασφάλιση για κακή πίστωση ισχύουν για βαθμολογίες από 350 έως 579. Οι εκτιμώμενες τιμές για νέους οδηγούς περιλαμβάνουν τις ηλικίες 18 έως 21 ετών. Οι εκτιμώμενοι συντελεστές για όσους έχουν πολλαπλές αξιώσεις υπολογίζονται με βάση δύο αξιώσεις.

Σημειώστε ότι οι τιμές παρέχονται κάθε έξι μήνες από την Quadrant Information Services. Η Quadrant Information Services δεν περιλαμβάνει όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στα δεδομένα ποσοστών της. Αυτά είναι εκτιμώμενα ποσοστά που προορίζονται μόνο για να παρέχουν ένα πλαίσιο αναφοράς και σύγκρισης. Οι τιμές σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, οι συνήθειες οδήγησης οχήματος και το ιστορικό.

Το μέσο μηνιαίο ασφάλιστρο για την κρατική ασφάλιση αυτοκινήτου περιλαμβάνει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο 25/50/25 με εντολή του Κονέκτικατ.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Sarah Sidlow είναι ανεξάρτητη συγγραφέας και συντάκτρια με έδρα κοντά στο Ντιτρόιτ. Έχει μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο Georgetown. Το έργο της Sarah έχει εμφανιστεί στην εθνική εφημερίδα του Λουξεμβούργου, Washington City Paper… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply