Η φθηνότερη ασφάλιση αυτοκινήτου στην Αλαμπάμα 2023


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Σημείωση από τον εκδότη μας: Ίσως ψάχνετε για ασφάλιση αυτοκινήτου για πρώτη φορά ή θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές ασφάλισης για να μειώσετε το μηνιαίο ασφάλιστρο; Αυτό το άρθρο μπορεί να χρησιμεύσει ως αφετηρία για την έρευνα ασφάλισης αυτοκινήτου. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες όσον αφορά το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου, επομένως, ενώ μπορεί να μην βλέπετε τα ακριβή ασφάλιστρα που έχουμε ερευνήσει, μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα για ορισμένες από τις ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν τις φθηνότερες τιμές στην πολιτεία σας.


Εάν είστε οδηγός στην Αλαμπάμα, είναι σημαντικό εσείς και το όχημά σας να προστατεύεστε από τη σωστή ασφάλεια αυτοκινήτου. Ψωνίσαμε στην Αλαμπάμα για να υπολογίσουμε το μέσο κόστος κάλυψης και να μάθουμε ποιες εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες τιμές για ελάχιστη κάλυψη.

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, βασίσαμε τους υπολογισμούς μας σε ένα σχετικά ουδέτερο προφίλ οδηγού — για παράδειγμα, χωρίς εισιτήρια, ατυχήματα ή αξιώσεις — για να συγκρίνουμε ομοιόμορφα και να έχουμε μια βασική εικόνα των τιμών των ασφαλιστών (δείτε την πλήρη μεθοδολογία μας).

Οι τιμές σας μπορεί να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες, δεδομένου του ιστορικού οδήγησης και άλλων παραγόντων που επηρεάζουν την ασφάλιση αυτοκινήτου, όπως η ηλικία, ο τύπος του οχήματος, τα χιλιόμετρα και οι επιλογές κάλυψης.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για τις μέσες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου της Αλαμπάμα και τα ευρήματά μας για τις φθηνότερες επιλογές βασικής κάλυψης στην πολιτεία.Κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου στην Αλαμπάμα

Κατά μέσο όρο, τα μηνιαία ασφάλιστρα για ασφάλιση αυτοκινήτου στην Αλαμπάμα κυμαίνονται από λίγο πάνω από $50 έως και περισσότερα από $100, ανάλογα με τον τύπο κάλυψης και το προφίλ του οδηγού.

Μέση μηνιαία ασφάλιστρα αυτοκινήτων στην Αλαμπάμα

Πρόγραμμα οδήγησης ή κάλυψη Μέσος όρος μηνιαίο κόστος
Κρατική ελάχιστη ασφάλεια αυτοκινήτου στην Αλαμπάμα 51,25 $/μήνα
Οδηγοί με κακή πίστωση στην Αλαμπάμα 87,10 $/μήνα
Προγράμματα οδήγησης με πολλαπλές αξιώσεις στην Αλαμπάμα 111,15 $/μήνα
Νέοι οδηγοί στην Αλαμπάμα 83,71 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας για ελάχιστη κάλυψη

5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου στην Αλαμπάμα

Ορίσαμε ένα τυπικό προφίλ οδηγού στην Αλαμπάμα για να μας βοηθήσει να συγκρίνουμε τις τιμές μεταξύ των ασφαλιστών. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, αυτός ο οδηγός της Αλαμπάμα έχει καλό πιστωτικό σκορ (μεταξύ 680 και 719), είναι 36 έως 45 ετών, δεν έχει εισιτήρια ή κενά κάλυψης και οδηγεί ένα αυτοκίνητο που κοστίζει 20.000 έως 30.000 δολάρια. Οι πέντε παρακάτω ασφαλιστές προσφέρουν τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για αυτόν τον οδηγό για βασική κάλυψη στην Αλαμπάμα.

1. Geico

Για μόλις 26,68 $ το μήνα, η Geico προσφέρει τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για το προφίλ οδηγού μας στην Αλαμπάμα. Εκτός από την ελάχιστη κάλυψη, η Geico προσφέρει όλες τις τυπικές ασφαλιστικές καλύψεις αυτοκινήτου και μια εντυπωσιακή σειρά εκπτώσεων. Διαθέτει επίσης μια εφαρμογή πλήρους εξυπηρέτησης όπου οι οδηγοί μπορούν να έχουν πρόσβαση στις ταυτότητες τους, να ζητήσουν οδική βοήθεια και να δημιουργήσουν μια εκτίμηση επισκευής.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για την ασφάλεια αυτοκινήτου Geico.

2. Safeway

Η Safeway Insurance, που ιδρύθηκε το 1959, είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική οικογενειακή ασφαλιστική εταιρεία της χώρας. Η Safeway πουλά ασφάλειες μέσω περιφερειακών γραφείων. Για κάποιον που ταιριάζει στο προφίλ οδηγού μας στην Αλαμπάμα, προσφέρει βασική ασφάλεια αυτοκινήτου για μόλις 27,83 $ το μήνα. Οι πελάτες μπορούν επίσης να λάβουν κάλυψη για επισκευές οχημάτων, ιατρικά έξοδα, κλοπές και ατυχήματα με ανασφάλιστο οδηγό και βοήθεια για νομικές ενέργειες που προκύπτουν από ατύχημα.

3. Σε όλη την επικράτεια

Το προφίλ οδηγού μας στην Αλαμπάμα θα μπορούσε να δει ελάχιστη κάλυψη από πανελλαδικά για περίπου 30,04 $ το μήνα. Το Nationwide προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία επιλογών κάλυψης, καθώς και πρόσθετα, όπως κάλυψη ρυμούλκησης και εργασίας, έξοδα ενοικίασης αυτοκινήτου, κάλυψη κενών και οδική βοήθεια. Επιπλέον, η κριτική On Your Side θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε εάν έχετε τις κατάλληλες καλύψεις για τις ανάγκες σας και να διασφαλίσετε ότι διεκδικείτε όλες τις εκπτώσεις για τις οποίες δικαιούστε.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική μας για την ασφάλιση αυτοκινήτων σε όλη τη χώρα.

4. Ασφάλιση Σινσινάτι

Με την Ασφάλιση Cincinnati, το προφίλ οδηγού μας στην Αλαμπάμα θα μπορούσε να πληρώνει έως και 31,25 $ μηνιαίως για βασική ασφάλιση αυτοκινήτου. Το Σινσινάτι πουλά ασφάλειες μέσω τοπικών πρακτόρων. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να επιλέξουν επιλογές κάλυψης πέρα ​​από την τυπική ασφάλιση με το Personal Auto Plus Endorsement, το οποίο περιλαμβάνει αντικατάσταση αερόσακου και κλειδαριάς, οδική βοήθεια, απαλλαγή με έκπτωση και άλλα.

5. Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων

Η Auto-Owners Insurance ολοκληρώνει αυτήν τη λίστα, προσφέροντας ελάχιστη κάλυψη στο προφίλ οδηγού μας στην Αλαμπάμα για μόλις 38,33 $ το μήνα. Η Auto-Owners πουλάει επίσης ασφάλειες μέσω τοπικών αντιπροσώπων και προσφέρει μια πλήρη γκάμα επιλογών κάλυψης. Τα standouts περιλαμβάνουν τη συγχώρεση ατυχήματος λόγω υπαιτιότητας και μια τυπική έκπτωση ζημιών.

Η φθηνότερη κρατική ασφάλεια αυτοκινήτου στην Αλαμπάμα

Η ελάχιστη κάλυψη του κράτους είναι η ασφάλιση που πρέπει να έχουν οι οδηγοί για να οδηγούν νόμιμα στην πολιτεία. Είναι συνήθως το φθηνότερο είδος ασφάλισης που μπορείτε να αγοράσετε.

Εδώ είναι τα πέντε χαμηλότερα εκτιμώμενα ποσοστά για κρατική ελάχιστη κάλυψη στην Αλαμπάμα.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αλαμπάμα για κρατική ελάχιστη κάλυψη

1 Geico 26,68 $/μήνα
2 Safeway 27,83 $/μήνα
3 Σε όλη την επικράτεια 30,04 $/μήνα
4 Ασφάλιση Σινσινάτι 31,25 $/μήνα
5 Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων 38,33 $/μήνα
Με βάση το τυπικό μας προφίλ οδηγού που αναζητά ελάχιστη κάλυψη στην Αλαμπάμα

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για καλή πίστωση στην Αλαμπάμα

Η καλή πίστωση μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σας. Εάν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας είναι 720 ή μεγαλύτερο, ίσως μπορείτε να λάβετε βασική ασφάλεια αυτοκινήτου στην Αλαμπάμα για λιγότερο από 25 $ το μήνα.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αλαμπάμα για όσους έχουν καλή πίστωση

1 Geico 24,77 $/μήνα
2 Σε όλη την επικράτεια 24,95 $/μήνα
3 Ασφάλιση Σινσινάτι 26,69 $/μήνα
4 Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων 26,94 $/μήνα
5 Safeway 27,83 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας για ελάχιστη κάλυψη, προσαρμοσμένο στις τιμές εμφάνισης για οδηγό στην Αλαμπάμα με πιστωτικό σκορ 720 ή υψηλότερο

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για κακή πίστωση στην Αλαμπάμα

Αν και δεν είναι ο μόνος παράγοντας που παίζει ρόλο στη βαθμολογία ασφάλισης αυτοκινήτου με βάση την πίστωση, η κακή πίστωση μπορεί να κάνει το ασφάλιστρό σας πιο ακριβό.

Οι παρακάτω εταιρείες προσφέρουν τα φθηνότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου, με βασική κάλυψη, για οδηγούς στην Αλαμπάμα με κακή πίστωση.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αλαμπάμα για όσους έχουν κακή πίστωση

1 Safeway 27,83 $/μήνα
2 Geico 36,48 $/μήνα
3 Σε όλη την επικράτεια 38,49 $/μήνα
4 Ασφάλιση Σινσινάτι 50,73 $/μήνα
5 Ταξιδιώτες 70,75 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο στις τιμές εμφάνισης για έναν οδηγό στην Αλαμπάμα με πιστωτικό σκορ κάτω από 580

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για οδηγούς με πολλαπλές αξιώσεις στην Αλαμπάμα

Όσο πιο καθαρό είναι το ιστορικό οδήγησης, τόσο χαμηλότερος είναι ο λογαριασμός ασφάλισης αυτοκινήτου. Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα με πολλά ατυχήματα ή αξιώσεις στο ιστορικό τους τείνουν να πληρώνουν περισσότερα για την ασφάλιση αυτοκινήτου.

Εδώ είναι οι πέντε φθηνότερες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων, για βασική κάλυψη, για οδηγούς στην Αλαμπάμα με πολλαπλές αξιώσεις.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αλαμπάμα για πολλαπλές αξιώσεις

1 Safeway 61,00 $/μήνα
2 Σε όλη την επικράτεια 63,98 $/μήνα
3 Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων 65,50 $/μήνα
4 Ασφάλιση Σινσινάτι 67,17 $/μήνα
5 Geico 73,05 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο ώστε να εμφανίζει τιμές για έναν οδηγό στην Αλαμπάμα με δύο αξιώσεις αντί για μηδενικές αξιώσεις

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για νέους οδηγούς στην Αλαμπάμα

Οι ασφαλιστές τείνουν να πιστεύουν ότι οι νεότεροι οδηγοί είναι πιο πιθανό να εμπλακούν σε ατυχήματα ή να εμπλακούν σε επικίνδυνη οδική συμπεριφορά από τους μεγαλύτερους οδηγούς. Αυτό σημαίνει ότι οι νεότεροι οδηγοί μπορεί να χρειαστεί να πληρώσουν περισσότερα για την ασφάλιση αυτοκινήτου μέχρι να γεράσουν ή να δημιουργήσουν ένα ιστορικό ασφαλούς οδήγησης.

Για οδηγούς ηλικίας μεταξύ 18 και 21 ετών, οι παρακάτω πέντε ασφαλιστές προσφέρουν τις φθηνότερες τιμές για την ελάχιστη κάλυψη στην Αλαμπάμα.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αλαμπάμα για νέους οδηγούς

1 Geico 45,16 $/μήνα
2 Safeway 54,50 $/μήνα
3 Ασφάλιση Σινσινάτι 55,17 $/μήνα
4 Χώρα 59,56 $/μήνα
5 Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων 63,38 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο στις τιμές εμφάνισης για οδηγό από την Αλαμπάμα ηλικίας 18 έως 21 αντί για 36 έως 45 ετών

Αλαμπάμα απαιτήσεις ασφάλισης αυτοκινήτου

Νόμος της Αλαμπάμα απαιτεί κάλυψη ευθύνης 25/50/25. Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί πρέπει να έχουν ευθύνη 25.000 $ για σωματικές βλάβες ανά άτομο, 50.000 $ ευθύνη ανά ατύχημα και 25.000 $ για υλικές ζημιές.

Διατίθεται ασφάλιση βάσει χρήσης στο Αλαμπάμα?

Η ασφάλιση βάσει χρήσης, ή UBI, είναι ασφάλιση οχημάτων που επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν ασφάλιστρα με βάση τις οδηγικές τους δεξιότητες. Οι οδηγοί στην Αλαμπάμα ενδέχεται να μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα συμμετέχοντας σε προγράμματα ασφάλισης που βασίζονται στη χρήση μέσω του ασφαλιστή τους.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις φθηνότερες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου στην Αλαμπάμα

Πώς μπορώ να αποκτήσω πραγματικά φθηνή ασφάλιση στην Αλαμπάμα;

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, ψωνίστε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη προσφορά και πληροίτε τις προϋποθέσεις για όσο το δυνατόν περισσότερες εκπτώσεις. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ζητήσετε υψηλότερη έκπτωση ή να μειώσετε το ποσό της κάλυψης που αγοράζετε, ιδιαίτερα εάν ασφαλίζετε ένα παλαιότερο αυτοκίνητο.

Πόσο είναι η μηνιαία ασφάλιση αυτοκινήτου στην Αλαμπάμα;

Κατά μέσο όρο, τα μηνιαία ασφάλιστρα για ασφάλιση αυτοκινήτου στην Αλαμπάμα κυμαίνονται από λίγο πάνω από $50 έως και περισσότερα από $100, ανάλογα με τον τύπο κάλυψης και το προφίλ του οδηγού.

Είναι πάντα το Geico το φθηνότερο;

Διαπιστώσαμε ότι η ασφάλιση αυτοκινήτου Geico είναι η φθηνότερη για πολλά προφίλ οδηγών στην Αλαμπάμα, συμπεριλαμβανομένων νεαρών οδηγών, οδηγών με καλή πίστωση και οδηγών που θέλουν κρατική ασφάλιση.

Μεθοδολογία

Τα εκτιμώμενα ποσοστά αυτού του άρθρου είναι τα χαμηλότερα με βάση το προφίλ ενός οδηγού ηλικίας 36 έως 45 ετών που ζει στην Αλαμπάμα. Εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά, οι τιμές που εμφανίζονται προϋποθέτουν έναν μόνο οδηγό στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο χωρίς εισιτήρια στο ιστορικό οδήγησης και καμία αξίωση ή ακύρωση κάλυψης. Το όχημα που χρησιμοποιείται σε αυτήν την εκτίμηση κοστολογείται μεταξύ 20.000 και 30.000 $ και έχει ετήσια χιλιόμετρα από 12.000 έως 15.000. Οι εκτιμώμενες τιμές για ασφάλιση για καλή πίστωση ισχύουν για βαθμολογίες 720 ή υψηλότερες. Τα εκτιμώμενα ποσοστά ασφάλισης για κακή πίστωση ισχύουν για βαθμολογίες από 350 έως 579. Οι εκτιμώμενες τιμές για νέους οδηγούς περιλαμβάνουν αυτούς ηλικίας 18 έως 21 ετών. Τα εκτιμώμενα ποσοστά για όσους έχουν πολλαπλές αξιώσεις υπολογίζονται με βάση δύο αξιώσεις.

Σημειώστε ότι οι τιμές παρέχονται κάθε έξι μήνες από την Quadrant Information Services. Η Quadrant Information Services δεν περιλαμβάνει όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στα δεδομένα ποσοστών της. Αυτά είναι εκτιμώμενα ποσοστά που προορίζονται μόνο για να παρέχουν ένα πλαίσιο αναφοράς και σύγκρισης. Η τιμή σας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, οι συνήθειες οδήγησης οχήματος και το ιστορικό.

Το μέσο μηνιαίο ασφάλιστρο για πλήρη κάλυψη ασφάλισης αυτοκινήτου περιλαμβάνει σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές, ανασφάλιστο αυτοκινητιστή, προστασία προσωπικών τραυματισμών, σύγκρουση και ολοκληρωμένες καλύψεις. Το μέσο μηνιαίο ασφάλιστρο για κρατική ασφάλιση αυτοκινήτου περιλαμβάνει ασφαλιστήριο συμβόλαιο 25/50/25 με εντολή της Αλαμπάμα.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Sarah Sidlow είναι ανεξάρτητη συγγραφέας και συντάκτρια με έδρα κοντά στο Ντιτρόιτ. Έχει μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο Georgetown. Το έργο της Sarah έχει εμφανιστεί στην εθνική εφημερίδα του Λουξεμβούργου, Washington City Paper… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply