Η φθηνότερη ασφάλιση αυτοκινήτου στην Αλάσκα 2023


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Σημείωση από τον εκδότη μας: Ίσως ψάχνετε για ασφάλιση αυτοκινήτου για πρώτη φορά ή θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές ασφάλισης για να μειώσετε το μηνιαίο ασφάλιστρο; Αυτό το άρθρο μπορεί να χρησιμεύσει ως αφετηρία για την έρευνα ασφάλισης αυτοκινήτου. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες όσον αφορά το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου, επομένως, ενώ μπορεί να μην βλέπετε τα ακριβή ασφάλιστρα που έχουμε ερευνήσει, μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα για ορισμένες από τις ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν τις φθηνότερες τιμές στην πολιτεία σας.


Οδηγώντας γύρω από την Αλάσκα, μπορείτε να δείτε από το δρόμο θέα σε άγρια ​​ζωή όπως άλκες, αετούς και αρκούδες. Είναι σημαντικό να διατηρείτε τη βόλτα σας προστατευμένη όσο απολαμβάνετε τη φυσική ομορφιά της πολιτείας — αλλά θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα από την ασφάλιση αυτοκινήτου;

Εξετάσαμε τα εκτιμώμενα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου από ασφαλιστικές εταιρείες σε όλη την πολιτεία για να προσδιορίσουμε ποιες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες τιμές για διάφορες ανάγκες και προφίλ οδηγών και το μέσο κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου στην Αλάσκα.

Βασίσαμε τους υπολογισμούς μας σε ένα σχετικά ουδέτερο προφίλ οδηγού — για παράδειγμα, κάποιος χωρίς εισιτήρια, αξιώσεις ή ατυχήματα — για να συγκρίνουμε ομοιόμορφα και να έχουμε μια βασική εικόνα των τιμών των ασφαλιστών (δείτε την πλήρη μεθοδολογία μας). Οι τιμές σας μπορεί να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες, δεδομένου του μοναδικού προφίλ οδηγού σας. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν την ασφάλιση αυτοκινήτου, όπως η ηλικία, ο τύπος του οχήματος, τα χιλιόμετρα, οι επιλογές κάλυψης και το ιστορικό οδήγησης.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για τις μέσες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου στην Αλάσκα και τα ευρήματά μας για τις φθηνότερες επιλογές.Κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου σε Αλάσκα

Τα μέσα μηνιαία ασφάλιστρα για ασφάλιση αυτοκινήτου στην Αλάσκα κυμαίνονται από λίγο κάτω από $60 έως και πάνω από $100, ανάλογα με τον τύπο κάλυψης και το προφίλ του οδηγού.

Μέση μηνιαία ασφάλιστρα αυτοκινήτων σε Αλάσκα

Οδηγός ή κάλυψη Μέσος όρος μηνιαίο κόστος
Κρατική ελάχιστη ασφάλεια αυτοκινήτου στην Αλάσκα 58,51 $
Οδηγοί με κακή πίστωση στην Αλάσκα 83,12 $
Προγράμματα οδήγησης με πολλαπλές αξιώσεις στην Αλάσκα 125,15 $
Νέοι οδηγοί στην Αλάσκα 92,73 $
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας και την ελάχιστη κάλυψη

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αλάσκα

Διαπιστώσαμε ότι η USAA και η Geico πρόσφεραν τις φθηνότερες επιλογές ασφάλισης για τα περισσότερα από τα προφίλ οδηγών που εξετάσαμε. Αυτά τα ποσοστά υπολογίστηκαν με βάση ένα συγκεκριμένο προφίλ οδηγού στην Αλάσκα, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο δικό μας μεθοδολογίαγια να αξιολογήσει δίκαια τους ασφαλιστές και να αποκτήσει μια ακριβή αίσθηση του κόστους ελάχιστης κάλυψης για έναν μέσο οδηγό.

Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές σας μπορεί να είναι διαφορετικές. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ο οδηγός μας στην Αλάσκα δεν έχει εισιτήρια ή κενά κάλυψης, είναι 36 έως 45 ετών, έχει πιστωτικό σκορ μεταξύ 680 και 719 και έχει αυτοκίνητο αξίας 20.000 έως 30.000 $. Οχι εσύ? Μην ανησυχείτε – έχουμε κάνει επίσης τα μαθηματικά για οδηγούς με διαφορετικές επιλογές κάλυψης, ρεκόρ οδήγησης και πιστωτικά αποτελέσματα, οπότε διαβάστε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου στην Αλάσκα.

1. Η.Π.Α

Η USAA θα μπορούσε να προσφέρει στο προφίλ οδηγού μας στην Αλάσκα μια πολιτική για μόλις 39,31 $ το μήνα για ελάχιστη κάλυψη. Η ασφάλιση αυτοκινήτου USAA είναι διαθέσιμη για μέλη του στρατού των ΗΠΑ και τις οικογένειές τους με συνδρομή USAA. Διατίθενται προαιρετικές καλύψεις όπως σύγκρουση, πλήρης και ανασφάλιστος/υπασφαλισμένος αυτοκινητιστής. Επιπλέον, οι οδηγοί μπορούν να εξοικονομήσουν τα ασφάλιστρά τους με εκπτώσεις για τη ομαδοποίηση των πολιτικών τους, τη ρύθμιση αυτόματων πληρωμών ή το γκαράζ του αυτοκινήτου τους σε μια στρατιωτική βάση. Εναλλακτικά, εγγραφείτε στο πρόγραμμα SafePilot της USAA για να εξοικονομήσετε έως και 30% για την καταγραφή των ασφαλών συνηθειών σας οδήγησης.

Ελέγξτε τις κριτικές της ασφάλισης αυτοκινήτου USAA.

2. Geico

Με το Geico, το προφίλ οδηγού μας στην Αλάσκα θα μπορούσε να πληρώνει έως και 41,66 $ το μήνα για ασφάλιση αυτοκινήτου βασικής κάλυψης. Η Geico προσφέρει μια σειρά τυπικών επιλογών κάλυψης, αλλά ξεχωρίζει για τις ευκαιρίες έκπτωσης. Οι οδηγοί μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα διαθέτοντας συγκεκριμένο εξοπλισμό οχημάτων, διατηρώντας ένα ιστορικό ασφαλών οδηγικών συνηθειών, πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια εκπαίδευσης οδηγών, έχοντας ιδιαίτερες σχέσεις και όντας πιστοί πελάτες.

Ρίξτε μια ματιά στις κριτικές για την ασφάλεια αυτοκινήτου Geico.

3. Umialik Insurance

Η Umialik Insurance θα μπορούσε να προσφέρει το προφίλ οδηγού μας στην Αλάσκα με ελάχιστη κάλυψη ασφάλισης αυτοκινήτου για μόλις 54,17 $ το μήνα. Η Umialik είναι τοπική στην Αλάσκα και συνεργάζεται αποκλειστικά με ανεξάρτητους πράκτορες. Η Umialik προσφέρει μια υπόσχεση χωρίς ποινή, που σημαίνει ότι οι τιμές σας δεν αυξάνονται λόγω ατυχημάτων ή παραβιάσεων.

4. Κρατικό Αγρόκτημα

Με το State Farm, το προφίλ οδηγού μας στην Αλάσκα θα μπορούσε να πληρώνει περίπου 55,79 $ το μήνα για βασική ασφάλεια αυτοκινήτου. Η State Farm προσφέρει μια σειρά επιλογών κάλυψης, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων όπως ασφάλιση ενοικίασης, οδική βοήθεια έκτακτης ανάγκης και κάλυψη κοινής χρήσης. Η State Farm μπορεί επίσης να ξεχωρίσει για τους νεότερους οδηγούς με το πρόγραμμα ασφαλούς οδήγησης Steer Clear και τις εκπτώσεις για εφήβους οδηγούς.

Ρίξτε μια ματιά στις κριτικές της ασφάλισης αυτοκινήτου State Farm.

5. Allstate

Τέλος, η Allstate θα μπορούσε να προσφέρει στο προφίλ οδηγού μας στην Αλάσκα ένα βασικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου για περίπου 77,50 $ το μήνα. Το Allstate προσφέρει μια σειρά επιλογών κάλυψης, καθώς και πρόσθετα, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης ενοικίου και της κάλυψης μεριδίου μεταφοράς. Προσφέρονται επίσης πολλές εκπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών πολιτικών, νέων αυτοκινήτων και έξυπνων φοιτητικών εκπτώσεων.

Ρίξτε μια ματιά στις κριτικές της ασφάλισης αυτοκινήτου Allstate.

Η φθηνότερη κρατική – ελάχιστη ασφάλεια αυτοκινήτου σε Αλάσκα

Η Αλάσκα απαιτεί ένα ελάχιστο ασφαλιστήριο συμβόλαιο 50/100/25. Αυτό ονομάζεται κρατική ελάχιστη ασφάλιση και μπορεί να έχει το χαμηλότερο ασφάλιστρο.

Αυτές οι εταιρείες μπορεί να προσφέρουν τις φθηνότερες τιμές για τους οδηγούς της Αλάσκας που αναζητούν ελάχιστη κρατική κάλυψη.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αλάσκα για κρατική ελάχιστη κάλυψη

1 ΗΠΑ 39,31 $/μήνα
2 Geico 41,66 $/μήνα
3 Ασφαλιστική Umialik 54,17 $/μήνα
4 Κρατικό αγρόκτημα 55,79 $/μήνα
5 Allstate 77,50 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας που αναζητά ελάχιστη κάλυψη στην Αλάσκα

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για καλή πίστωση Αλάσκα

Ένα πράγμα που επηρεάζει το κόστος της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας είναι η πίστωσή σας. Γενικά, οι οδηγοί με καλή πίστωση πληρώνουν λιγότερα για ασφάλιση αυτοκινήτου από τους οδηγούς με κακή πίστωση.

Οι ακόλουθες εταιρείες έχουν τα χαμηλότερα εκτιμώμενα ποσοστά για οδηγούς με καλή πίστωση.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αλάσκα για όσους έχουν καλή πίστωση

1 ΗΠΑ 34,88 $/μήνα
2 Geico 39,71 $/μήνα
3 Κρατικό αγρόκτημα 44,61 $/μήνα
4 Ασφαλιστική Umialik 47,83 $/μήνα
5 Allstate 74,98 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο ώστε να εμφανίζει τα ποσοστά για έναν οδηγό στην Αλάσκα με πιστωτική βαθμολογία 720 ή υψηλότερη

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για κακή πίστωση Αλάσκα

Η κακή πίστωση μπορεί να σημαίνει υψηλότερο λογαριασμό ασφάλισης αυτοκινήτου. Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι για να διατηρήσετε το ασφάλιστρο σε χαμηλά επίπεδα, όπως η διατήρηση ενός αρχείου ασφαλούς οδήγησης.

Εδώ είναι οι πέντε φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου στην Αλάσκα για οδηγούς με χαμηλότερα πιστωτικά σκορ.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αλάσκα για όσους έχουν κακή πίστωση

1 Geico 51,80 $/μήνα
2 ΗΠΑ 70,70 $/μήνα
3 Ασφαλιστική Umialik 82,17 $/μήνα
4 Allstate 84,37 $/μήνα
5 Κρατικό αγρόκτημα 104,52 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο ώστε να εμφανίζει τα ποσοστά για έναν οδηγό στην Αλάσκα με πιστωτική βαθμολογία κάτω από 580

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για οδηγούς με πολλαπλές απαιτήσεις Αλάσκα

Το ιστορικό των απαιτήσεών σας επηρεάζει επίσης το κόστος της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας. Συνήθως, εάν έχετε υποβάλει πολλές αξιώσεις στην ασφαλιστική σας εταιρεία, τα ποσοστά σας θα είναι υψηλότερα από έναν οδηγό που έχει υποβάλει λιγότερες (ή καθόλου) αξιώσεις.

Οι οδηγοί με πολλαπλές αξιώσεις μπορούν να βρουν τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου σε αυτές τις πέντε εταιρείες.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αλάσκα για πολλαπλές αξιώσεις

1 Ασφαλιστική Umialik 54,17 $/μήνα
2 Κρατικό αγρόκτημα 72,92 $/μήνα
3 Geico 88,88 $/μήνα
4 ΗΠΑ 104,08 $/μήνα
5 Allstate 119,40 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο ώστε να εμφανίζει τιμές για έναν οδηγό στην Αλάσκα με δύο αξιώσεις αντί για μηδενικές αξιώσεις

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για νέους οδηγούς Αλάσκα

Τέλος, η ηλικία σας είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει στο κόστος της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας, με τους νεότερους οδηγούς να είναι συνήθως πιο ακριβοί στην ασφάλιση από τους μεγαλύτερους οδηγούς. Με την πάροδο του χρόνου, καθώς αναπτύσσετε ρεκόρ οδήγησης και αποφεύγετε ατυχήματα, τα ποσοστά σας θα πέφτουν.

Αυτές οι εταιρείες έχουν τα χαμηλότερα εκτιμώμενα ποσοστά για νέους οδηγούς ηλικίας μεταξύ 18 και 21 ετών.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αλάσκα για νέους οδηγούς

1 Geico 61,18 $/μήνα
2 ΗΠΑ 71,49 $/μήνα
3 Κρατικό αγρόκτημα 89,79 $/μήνα
4 Ασφαλιστική Umialik 104,00 $/μήνα
5 Allstate 106,42 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο στις τιμές εμφάνισης για οδηγό από την Αλάσκα ηλικίας 18 έως 21 αντί για 36 έως 45 ετών

Αλάσκα απαιτήσεις ασφάλισης αυτοκινήτου

Η Αλάσκα απαιτεί 50.000 $ ανά άτομο και 100.000 $ ανά ατύχημα για ευθύνη για σωματική βλάβη. Απαιτεί επίσης 25.000 $ για την ευθύνη για υλικές ζημιές. Εάν έχετε δάνειο ή μίσθωση αυτοκινήτου, οι ευθύνες κάλυψης σας μπορεί να είναι πιο εκτεταμένες.

Διατίθεται ασφάλιση βάσει χρήσης στο Αλάσκα?

Η ασφάλιση βάσει χρήσης είναι ένας τύπος ασφάλισης οχημάτων που επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν ασφάλιστρα με βάση την οδηγική τους συμπεριφορά. Οι οδηγοί της Αλάσκας ενδέχεται να μπορούν να επωφεληθούν από τα προγράμματα διεπαφής χρήστη των ασφαλιστών τους για να εξοικονομήσουν χρήματα στην ασφάλιση του αυτοκινήτου τους.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις φθηνότερες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου σε Αλάσκα

Ποια είναι η ελάχιστη ασφάλεια αυτοκινήτου στην Αλάσκα;

Η Αλάσκα απαιτεί 50.000 $ ανά άτομο και 100.000 $ ανά ατύχημα για ευθύνη για σωματικές βλάβες. Απαιτεί επίσης 25.000 $ για την ευθύνη για υλικές ζημιές. Εάν έχετε δάνειο ή μίσθωση αυτοκινήτου, οι ευθύνες κάλυψης σας μπορεί να είναι πιο εκτεταμένες.

Ποιο είναι το πρόστιμο στην Αλάσκα για οδήγηση χωρίς ασφάλιση;

Η άδειά σας μπορεί να ανασταλεί εάν σας πιάσουν να οδηγείτε χωρίς ασφάλιση στην Αλάσκα. Στον Δήμο του Άνκορατζ, η οδήγηση χωρίς απόδειξη ασφάλισης θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα την κατάσχεση του αυτοκινήτου σας.

Είναι η Αλάσκα μια πολιτεία χωρίς σφάλματα;

Η Αλάσκα δεν είναι μια πολιτεία χωρίς σφάλματα. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός που θα βρεθεί ότι ευθύνεται για ένα ατύχημα θα είναι υπεύθυνος για την αποζημίωση του άλλου οδηγού για τη ζημιά ή τις απώλειές του.

Μεθοδολογία

Οι εκτιμώμενες τιμές σε αυτό το άρθρο είναι οι χαμηλότερες εκτιμώμενες τιμές με βάση το προφίλ ενός οδηγού ηλικίας 36 έως 45 ετών που ζει στην Αλάσκα. Εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά, οι τιμές που εμφανίζονται προϋποθέτουν έναν μόνο οδηγό στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο χωρίς εισιτήρια στο ιστορικό οδήγησης και καμία αξίωση ή ακύρωση κάλυψης. Το όχημα που χρησιμοποιείται σε αυτήν την εκτίμηση κοστολογείται μεταξύ 20.000 και 30.000 $ και έχει ετήσια χιλιόμετρα από 12.000 έως 15.000. Οι εκτιμώμενες τιμές για ασφάλιση για καλή πίστωση ισχύουν για βαθμολογίες 720 ή υψηλότερες. Τα εκτιμώμενα ποσοστά ασφάλισης για κακή πίστωση ισχύουν για βαθμολογίες από 350 έως 579. Οι εκτιμώμενες τιμές για νέους οδηγούς περιλαμβάνουν αυτούς ηλικίας 18 έως 21 ετών. Τα εκτιμώμενα ποσοστά για όσους έχουν πολλαπλές αξιώσεις υπολογίζονται με βάση δύο αξιώσεις.

Σημειώστε ότι οι τιμές παρέχονται κάθε έξι μήνες από την Quadrant Information Services. Η Quadrant Information Services δεν περιλαμβάνει όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στα δεδομένα ποσοστών της. Αυτά είναι εκτιμώμενα ποσοστά που προορίζονται μόνο για να παρέχουν ένα πλαίσιο αναφοράς και σύγκρισης. Οι τιμές σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, οι συνήθειες οδήγησης οχήματος και το ιστορικό.

Το μέσο μηνιαίο ασφάλιστρο για την πλήρη κάλυψη ασφάλισης αυτοκινήτου περιλαμβάνει σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές, ανασφάλιστο αυτοκινητιστή, προστασία προσωπικών τραυματισμών, σύγκρουση και ολοκληρωμένες καλύψεις. Το μέσο μηνιαίο ασφάλιστρο για την κρατική ασφάλιση αυτοκινήτου περιλαμβάνει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο 50/100/25 με εντολή της Αλάσκας.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Sarah Sidlow είναι ανεξάρτητη συγγραφέας και συντάκτρια με έδρα κοντά στο Ντιτρόιτ. Έχει μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο Georgetown. Το έργο της Sarah έχει εμφανιστεί στην εθνική εφημερίδα του Λουξεμβούργου, Washington City Paper… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply