Η φθηνότερη ασφάλιση αυτοκινήτου στην Οκλαχόμα 2023


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Σημείωση από τον εκδότη μας: Ίσως ψάχνετε για ασφάλιση αυτοκινήτου για πρώτη φορά ή θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές ασφάλισης για να μειώσετε το μηνιαίο ασφάλιστρο; Αυτό το άρθρο μπορεί να χρησιμεύσει ως αφετηρία για την έρευνα ασφάλισης αυτοκινήτου. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες όσον αφορά το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου, επομένως, ενώ μπορεί να μην βλέπετε τα ακριβή ασφάλιστρα που έχουμε ερευνήσει, μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα για ορισμένες από τις ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν τις φθηνότερες τιμές στην πολιτεία σας.


Από πολυσύχναστες πόλεις όπως η Τάλσα και η Οκλαχόμα Σίτι μέχρι τη φυσική ομορφιά των βουνών Γουίτσιτα, υπάρχουν πολλά να εξερευνήσετε στην Οκλαχόμα. Αλλά η βόλτα σας πρέπει να προστατεύεται. Θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση αυτοκινήτου;

Εξετάσαμε τα εκτιμώμενα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου από διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες στην Οκλαχόμα και υπολογίσαμε το μέσο κόστος και τις φθηνότερες εκτιμώμενες τιμές στη βασική κάλυψη για διάφορες ανάγκες και προφίλ οδηγών.

Βασίσαμε τους υπολογισμούς μας σε ένα σχετικά ουδέτερο προφίλ οδηγού — χωρίς ατυχήματα, αξιώσεις ή εισιτήρια, για παράδειγμα — για να συγκρίνουμε ομοιόμορφα και να έχουμε μια βασική εικόνα των τιμών των ασφαλιστών (δείτε την πλήρη μεθοδολογία μας). Οι τιμές που βλέπετε μπορεί να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες, δεδομένου των παραγόντων που επηρεάζουν την ασφάλιση αυτοκινήτου, όπως το προσωπικό σας ιστορικό οδήγησης, την ηλικία, τον τύπο του οχήματος, τα χιλιόμετρα και τις επιλογές κάλυψης.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για τις μέσες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου της Οκλαχόμα και τα ευρήματά μας για τις φθηνότερες επιλογές.Κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου σε Οκλαχόμα

Τα μέσα μηνιαία ασφάλιστρα για ασφάλιση αυτοκινήτου στην Οκλαχόμα κυμαίνονται από λιγότερο από 40 $ έως τα 70 $, ανάλογα με τον τύπο κάλυψης και το προφίλ του οδηγού.

Μέση μηνιαία ασφάλιστρα αυτοκινήτων στην Οκλαχόμα

Πρόγραμμα οδήγησης ή κάλυψη Μέσος όρος μηνιαίο κόστος
Πολιτική ελάχιστη ασφάλεια αυτοκινήτου στην Οκλαχόμα 38,71 $
Οδηγοί με κακή πίστωση στην Οκλαχόμα 66,89 $
Οδηγοί με πολλαπλές αξιώσεις στην Οκλαχόμα 77,74 $
Νέοι οδηγοί στην Οκλαχόμα 63,93 $
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας για ελάχιστη κάλυψη, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Οκλαχόμα

Παρακάτω είναι οι πέντε φθηνότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Οκλαχόμα για το τυπικό προφίλ οδηγού μας. Έχουμε υπολογίσει αυτές τις τιμές με βάση ένα συγκεκριμένο προφίλ οδηγού, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στη δική μας μεθοδολογίαγια να μας βοηθήσει να αξιολογήσουμε ομοιόμορφα τους ασφαλιστές και να κατανοήσουμε καλύτερα το κόστος για έναν μέσο οδηγό.

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, το προφίλ του οδηγού μας στην Οκλαχόμα περιλαμβάνει πιστωτικό σκορ μεταξύ 680 και 719 και ένα αυτοκίνητο αξίας μεταξύ 20.000 και 30.000 δολαρίων. Ο οδηγός είναι μεταξύ 36 και 45 ετών χωρίς εισιτήρια ή κενά κάλυψης. Οι τιμές σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες — γι’ αυτό υπολογίσαμε επίσης τις φθηνότερες επιλογές ασφάλισης αυτοκινήτου για οδηγούς με διαφορετικά πιστωτικά αποτελέσματα, ηλικίες και επιλογές κάλυψης.

1. Geico

Με το Geico, το προφίλ οδηγού μας στην Οκλαχόμα θα μπορούσε να βρει βασική ασφάλεια αυτοκινήτου με 22,48 $ το μήνα. Η Geico προσφέρει ελάχιστες επιλογές κάλυψης και προαιρετικά πρόσθετα, όπως ιατρικές καλύψεις, σύγκρουση, ολοκληρωμένη οδική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, αποζημίωση ενοικίασης και μηχανικές βλάβες. Οι οδηγοί που γνωρίζουν την τεχνολογία μπορεί επίσης να εκτιμήσουν την εφαρμογή Geico για κινητά, η οποία σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε πολιτικές, να ζητάτε οδική βοήθεια και να λαμβάνετε μια εκτίμηση επισκευής φωτογραφιών, όλα από το τηλέφωνό σας.

Ρίξτε μια ματιά στις κριτικές για την ασφάλεια αυτοκινήτου Geico.

2. Οκλαχόμα Farmers Union

Η Ένωση Αγροτών της Οκλαχόμα, που τώρα ανήκει στην American Farmers and Ranchers (AFR), θα μπορούσε να προσφέρει ασφάλεια αυτοκινήτου προφίλ οδηγού στην Οκλαχόμα για μόλις 23,92 $ το μήνα για ελάχιστη κάλυψη. Η ασφάλιση αυτοκινήτου AFR προσφέρει προαιρετικές καλύψεις όπως ευθύνη για υλικές ζημιές, σύγκρουση, ολοκληρωμένη κάλυψη, ανασφάλιστους οδηγούς και καλύψεις εξόδων μεταφοράς. Διατίθεται επίσης πρόσθετη ασφάλεια πυρκαγιάς, κεραυνού, μεταφοράς και κλοπής. Οι πελάτες θα συνεργαστούν με έναν τοπικό αντιπρόσωπο για να λάβουν κάλυψη και ισχύουσες εκπτώσεις μέσω αυτής της ασφαλιστικής εταιρείας.

3. ΗΠΑ

Η USAA θα μπορούσε να προσφέρει στο προφίλ οδηγού μας στην Οκλαχόμα ένα βασικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου με 24,67 $ το μήνα. Η ασφάλεια αυτοκινήτου USAA είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη του στρατού των ΗΠΑ, τους συζύγους και τα παιδιά τους. Οι καλύψεις περιλαμβάνουν αστική ευθύνη, σύγκρουση, ολοκληρωμένη και ανασφάλιστη/υπασφαλισμένη ασφάλιση αυτοκινητιστών.

Ελέγξτε τις κριτικές της ασφάλισης αυτοκινήτου USAA.

4. Ερμής

Με το Mercury, το προφίλ οδηγού μας στην Οκλαχόμα θα μπορούσε να βρει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου για μόλις 25,63 $ το μήνα για ελάχιστη κάλυψη. Η Mercury προσφέρει όλες τις τυπικές επιλογές κάλυψης, καθώς και πρόσθετα, όπως οδική βοήθεια και κάλυψη οδικής κυκλοφορίας. Προσφέρει επίσης πολλές ευκαιρίες έκπτωσης για πράγματα όπως το να είσαι καλός μαθητής, να συνδυάζεις οχήματα ή πολιτικές και να έχεις συγκεκριμένο εξοπλισμό ασφαλείας.

Ρίξτε μια ματιά στις κριτικές για την ασφάλεια αυτοκινήτου Mercury.

5. Κρατικό Αγρόκτημα

Τέλος, με την State Farm, το προφίλ οδηγού μας στην Οκλαχόμα θα μπορούσε να πληρώνει περίπου 26,83 $ το μήνα για βασική ασφάλεια αυτοκινήτου. Οι προαιρετικές καλύψεις μέσω του State Farm περιλαμβάνουν σύγκρουση, ολοκληρωμένη, ενοικίαση, κοινή χρήση αυτοκινήτου, έκτακτη οδική υπηρεσία και άλλα. Επιπλέον, με το πρόγραμμα Steer Clear και τις εκπτώσεις για εφήβους οδηγούς, η State Farm μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για νεότερους οδηγούς.

Ρίξτε μια ματιά στις κριτικές της ασφάλισης αυτοκινήτου State Farm.

Η φθηνότερη κρατική ασφάλεια αυτοκινήτου στην Οκλαχόμα

Η Οκλαχόμα απαιτεί ελάχιστη ασφαλιστική κάλυψη 25/50/25 για να οδηγεί νόμιμα. Αυτή η κάλυψη, γνωστή ως κρατική ελάχιστη ασφάλεια, μπορεί επίσης να είναι η φθηνότερη κάλυψη που μπορείτε να αγοράσετε για το όχημά σας.

Οι ακόλουθες εταιρείες μπορούν να προσφέρουν τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για οδηγούς που αναζητούν κρατική ελάχιστη κάλυψη.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Οκλαχόμα για κρατική ελάχιστη κάλυψη

1 Geico 22,48 $/μήνα
2 Ένωση Αγροτών της Οκλαχόμα 23,92 $/μήνα
3 ΗΠΑ 24,67 $/μήνα
4 Ερμής 25,63 $/μήνα
5 Κρατικό αγρόκτημα 26,83 $/μήνα
Με βάση το τυπικό μας προφίλ οδηγού που αναζητά ελάχιστη κάλυψη στην Οκλαχόμα

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για καλή πίστωση στην Οκλαχόμα

Η πίστωσή σας είναι επίσης ένας παράγοντας στο κόστος της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας. Γενικά, εάν έχετε καλή πίστωση, θα έχετε χαμηλότερο λογαριασμό ασφάλισης αυτοκινήτου από κάποιον με κακή πίστωση.

Αυτές οι εταιρείες έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά στην ελάχιστη ασφαλιστική κάλυψη για οδηγούς με καλή πίστωση.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Οκλαχόμα για όσους έχουν καλή πίστωση

1 Κρατικό αγρόκτημα 18,25 $/μήνα
2 Ένωση Αγροτών της Οκλαχόμα 19,78 $/μήνα
3 Geico 20,95 $/μήνα
4 Ερμής 21,43 $/μήνα
5 ΗΠΑ 21,93 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο στις τιμές εμφάνισης για οδηγό της Οκλαχόμα με πιστωτικό σκορ 720 ή υψηλότερο

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για κακή πίστωση στην Οκλαχόμα

Αντίθετα, οι οδηγοί με κακή πίστωση μπορεί να πληρώσουν περισσότερα για ασφάλιση αυτοκινήτου. Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι για να διατηρήσετε χαμηλά το κόστος σας — ιδίως με τη διατήρηση ενός αρχείου ασφαλούς οδήγησης.

Οι ακόλουθες εταιρείες ενδέχεται να έχουν τα χαμηλότερα εκτιμώμενα ποσοστά βασικής κάλυψης για οδηγούς με χαμηλή πίστωση.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Οκλαχόμα για όσους έχουν κακή πίστωση

1 Geico 27,40 $/μήνα
2 Home State Ins Group 30,00 $/μήνα
3 Ερμής 32,81 $/μήνα
4 Ένωση Αγροτών της Οκλαχόμα 35,63 $/μήνα
5 Οκλαχόμα Farm Bureau 36,83 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο ώστε να εμφανίζει τα ποσοστά για οδηγό της Οκλαχόμα με πιστωτικό σκορ κάτω από 580

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για οδηγούς με πολλαπλές απαιτήσεις Οκλαχόμα

Το ιστορικό των απαιτήσεών σας επηρεάζει επίσης το ποσό που πληρώνετε για την ασφάλεια αυτοκινήτου. Μπορεί να έχετε υψηλότερο ασφάλιστρο εάν έχετε πολλές αξιώσεις στο αρχείο σας.

Εδώ είναι οι εταιρείες που έχουν τα χαμηλότερα εκτιμώμενα ποσοστά ελάχιστης κάλυψης για οδηγούς με πολλαπλές αξιώσεις.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Οκλαχόμα για πολλαπλές αξιώσεις

1 Ένωση Αγροτών της Οκλαχόμα 30,75 $/μήνα
2 Κρατικό αγρόκτημα 46,13 $/μήνα
3 Geico 49,13 $/μήνα
4 Home State Ins Group 51,46 $/μήνα
5 Οκλαχόμα Farm Bureau 57,17 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο για την εμφάνιση τιμών για έναν οδηγό της Οκλαχόμα με δύο αξιώσεις αντί για μηδενικές αξιώσεις

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για νέους οδηγούς στην Οκλαχόμα

Τέλος, οι νεότεροι οδηγοί μπορεί να βρεθούν να πληρώνουν περισσότερα για την ασφάλιση αυτοκινήτου από τους μεγαλύτερους οδηγούς, καθώς οι ασφαλιστές συνήθως θεωρούν τους νεότερους οδηγούς πιο επικίνδυνους στην ασφάλιση. Με την πάροδο του χρόνου, καθώς μεγαλώνετε και αναπτύσσετε ένα ιστορικό ασφαλούς οδήγησης, οι τιμές σας θα πέφτουν.

Αυτές οι εταιρείες έχουν τα χαμηλότερα εκτιμώμενα ποσοστά βασικής κάλυψης για οδηγούς ηλικίας 18 έως 21 ετών.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Οκλαχόμα για νέους οδηγούς

1 Ένωση Αγροτών της Οκλαχόμα 30,25 $/μήνα
2 Geico 33,47 $/μήνα
3 Κρατικό αγρόκτημα 42,50 $/μήνα
4 Ερμής 43,38 $/μήνα
5 Home State Ins Group 43,46 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο στις τιμές εμφάνισης για οδηγό της Οκλαχόμα ηλικίας 18–21 αντί για 36–45 ετών

Οκλαχόμα απαιτήσεις ασφάλισης αυτοκινήτου

Η Οκλαχόμα απαιτεί τουλάχιστον 25.000 $ ανά άτομο και 50.000 $ ανά ατύχημα προστασίας από σωματικές βλάβες, συν 25.000 $ για προστασία από υλικές ζημιές. Εάν έχετε δάνειο ή μίσθωση αυτοκινήτου, οι ευθύνες κάλυψης σας μπορεί να είναι πιο εκτεταμένες.

Διατίθεται ασφάλιση βάσει χρήσης στο Οκλαχόμα?

Η ασφάλιση βάσει χρήσης είναι ένας τύπος ασφάλισης οχημάτων που επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν ασφάλιστρα με βάση την οδηγική τους συμπεριφορά. Στην Οκλαχόμα, οι ασφαλιστές μπορούν να προσφέρουν προγράμματα UBI που βοηθούν τους οδηγούς να εξοικονομήσουν χρήματα για τα ασφάλιστρά τους.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις φθηνότερες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου στην Οκλαχόμα

Ποια είναι η ελάχιστη ασφάλεια αυτοκινήτου στην Οκλαχόμα

Η Οκλαχόμα απαιτεί ασφάλιση 25/50/25. Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί πρέπει να έχουν τουλάχιστον 25.000 $ ανά άτομο και 50.000 $ ανά ατύχημα για προστασία από σωματικές βλάβες, συν 25.000 $ προστασία από υλικές ζημιές.

Ποιο είναι το πρόστιμο στην Οκλαχόμα για οδήγηση χωρίς ασφάλιση;

Εάν σας πιάσουν να οδηγείτε χωρίς ασφάλιση στην Οκλαχόμα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πρόστιμο 250 $ ή έως και 30 ημέρες φυλάκιση. Θα μπορούσατε επίσης να σας ανασταλεί η άδεια και να κατασχεθεί το αυτοκίνητό σας.

Είναι η Οκλαχόμα μια πολιτεία ασφάλισης αυτοκινήτου χωρίς υπαιτιότητα;

Η Οκλαχόμα είναι μια πολιτεία με υπαιτιότητα, πράγμα που σημαίνει ότι το άτομο που θεωρείται υπεύθυνο για την πρόκληση ατυχήματος θα είναι επίσης υπεύθυνο για την κάλυψη των ζημιών του άλλου ατόμου.

Μεθοδολογία

Οι εκτιμώμενες τιμές σε αυτό το άρθρο είναι οι χαμηλότερες εκτιμώμενες τιμές με βάση το προφίλ ενός οδηγού ηλικίας 36 έως 45 ετών που ζει στην Οκλαχόμα. Εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά, οι τιμές που εμφανίζονται προϋποθέτουν έναν μόνο οδηγό στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο χωρίς εισιτήρια στο ιστορικό οδήγησης και καμία αξίωση ή ακύρωση κάλυψης. Το όχημα που χρησιμοποιείται σε αυτήν την εκτίμηση κοστολογείται μεταξύ 20.000 και 30.000 $ και έχει ετήσια χιλιόμετρα από 12.000 έως 15.000. Οι εκτιμώμενες τιμές για ασφάλιση για καλή πίστωση ισχύουν για βαθμολογίες 720 ή υψηλότερες. Τα εκτιμώμενα ποσοστά ασφάλισης για κακή πίστωση ισχύουν για βαθμολογίες από 350 έως 579. Οι εκτιμώμενες τιμές για νέους οδηγούς περιλαμβάνουν αυτούς ηλικίας 18 έως 21 ετών. Τα εκτιμώμενα ποσοστά για όσους έχουν πολλαπλές αξιώσεις υπολογίζονται με βάση δύο αξιώσεις.

Σημειώστε ότι οι τιμές παρέχονται κάθε έξι μήνες από την Quadrant Information Services. Η Quadrant Information Services δεν περιλαμβάνει όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στα δεδομένα ποσοστών της. Αυτά είναι εκτιμώμενα ποσοστά που προορίζονται μόνο για να παρέχουν ένα πλαίσιο αναφοράς και σύγκρισης. Οι τιμές σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, οι συνήθειες οδήγησης οχήματος και το ιστορικό.

Το μέσο μηνιαίο ασφάλιστρο για την πλήρη κάλυψη ασφάλισης αυτοκινήτου περιλαμβάνει σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές, ανασφάλιστο αυτοκινητιστή, προστασία προσωπικών τραυματισμών, σύγκρουση και ολοκληρωμένες καλύψεις. Το μέσο μηνιαίο ασφάλιστρο για κρατική ασφάλιση αυτοκινήτου περιλαμβάνει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο 50/25/50 με εντολή της Οκλαχόμα.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Sarah Sidlow είναι ανεξάρτητη συγγραφέας και συντάκτρια με έδρα κοντά στο Ντιτρόιτ. Έχει μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο Georgetown. Το έργο της Sarah έχει εμφανιστεί στην εθνική εφημερίδα του Λουξεμβούργου, Washington City Paper… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply