Η φθηνότερη ασφάλιση αυτοκινήτου στη Νεμπράσκα 2023


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Σημείωση από τον εκδότη μας: Ίσως ψάχνετε για ασφάλιση αυτοκινήτου για πρώτη φορά ή θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές ασφάλισης για να μειώσετε το μηνιαίο ασφάλιστρο; Αυτό το άρθρο μπορεί να χρησιμεύσει ως αφετηρία για την έρευνα ασφάλισης αυτοκινήτου. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες όσον αφορά το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου, επομένως, ενώ μπορεί να μην βλέπετε τα ακριβή ασφάλιστρα που έχουμε ερευνήσει, μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα για ορισμένες από τις ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν τις φθηνότερες τιμές στην πολιτεία σας.


Με σχεδόν 500 μίλια διακρατικών αυτοκινητοδρόμων, η Νεμπράσκα προσφέρει έναν ευρύτατο ανοιχτό κόσμο για οδικές εκδρομές. Θα μπορούσατε όμως να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση αυτοκινήτου;

Εξετάσαμε τα εκτιμώμενα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου από διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες της Νεμπράσκα και υπολογίσαμε το μέσο κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου και ποιες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες εκτιμώμενες τιμές για διάφορες ανάγκες και προφίλ οδηγών.

Εάν έχετε ψωνίσει, γνωρίζετε ότι υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου, όπως η ηλικία, ο τύπος του οχήματος, τα χιλιόμετρα, οι επιλογές κάλυψης και το προσωπικό ιστορικό οδήγησης. Για να συγκρίνουμε ομοιόμορφα τους ασφαλιστές, βασίσαμε τους υπολογισμούς μας σε ένα σχετικά ουδέτερο προφίλ οδηγού, επομένως ο οδηγός μας στη Νεμπράσκα δεν έχει ατυχήματα, εισιτήρια ή αξιώσεις (δείτε την πλήρη μεθοδολογία μας). Επιπλέον, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, οι εκτιμήσεις κόστους μας αφορούν ελάχιστη ασφαλιστική κάλυψη. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές σας μπορεί να είναι διαφορετικές. Αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι — έτσι κάναμε επίσης τα μαθηματικά για οδηγούς με διαφορετικά πιστωτικά αποτελέσματα, ηλικίες και επιλογές κάλυψης.

Μάθετε για τις μέσες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου της Νεμπράσκα και τα ευρήματά μας για τις φθηνότερες επιλογές.Κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου στη Νεμπράσκα

Τα μέσα μηνιαία ασφάλιστρα για τη βασική ασφάλιση αυτοκινήτου στη Νεμπράσκα κυμαίνονται από λίγο πάνω από 35 $ έως περίπου 85 $, ανάλογα με τον τύπο κάλυψης και το προφίλ του οδηγού.

Μέση μηνιαία ασφάλιστρα αυτοκινήτων στη Νεμπράσκα

Πρόγραμμα οδήγησης ή κάλυψη Μέσος όρος μηνιαίο κόστος
Κρατική ελάχιστη ασφάλεια αυτοκινήτου στη Νεμπράσκα 35,49 $
Οδηγοί με κακή πίστωση στη Νεμπράσκα 64,90 $
Προγράμματα οδήγησης με πολλαπλές αξιώσεις στη Νεμπράσκα 84,73 $
Νέοι οδηγοί στη Νεμπράσκα 59,23 $
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας και την ελάχιστη κάλυψη, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά

5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου στη Νεμπράσκα

Η έρευνά μας διαπίστωσε ότι η American National and Auto-Owners Insurance προσέφερε μερικές από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για πολλά διαφορετικά προφίλ οδηγών. Έχουμε υπολογίσει τις παρακάτω τιμές με βάση ένα συγκεκριμένο προφίλ οδηγού στη Νεμπράσκα που αναζητά ελάχιστη κάλυψη, όπως περιγράφεται στη μεθοδολογία μας. Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πιστωτικό σκορ μεταξύ 680 και 719, οδηγό μεταξύ 36 και 45 ετών, ιστορικό χωρίς εισιτήρια ή κενά κάλυψης και αυτοκίνητο αξίας 20.000 έως 30.000 δολαρίων.

1. Αμερικανική Εθνική P&C

Με το American National, το προφίλ οδηγού μας στη Νεμπράσκα θα μπορούσε να βρει βασική ασφάλεια αυτοκινήτου για μόλις 11,33 $ μηνιαίως. Η American National προσφέρει ασφάλιση αυτοκινήτου μέσω τοπικών αντιπροσώπων. Εκτός από τις τυπικές επιλογές κάλυψης, προσφέρει προαιρετική οδική βοήθεια, ασφάλιση κενού και ασφάλιση ανταλλακτικών.

2. Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων

Με το Auto-Owners Insurance, το προφίλ οδηγού μας στη Νεμπράσκα θα μπορούσε να βρει ασφάλεια ελάχιστης κάλυψης για μόλις 17,58 $ το μήνα. Όπως η American National, οι Auto-Owners πωλούν επίσης ασφάλειες μέσω τοπικών αντιπροσώπων. Εκτός από την ελάχιστη κάλυψη που επιβάλλει το κράτος, διατίθενται επίσης προαιρετικές καλύψεις, συμπεριλαμβανομένων πληρωμών σύγκρουσης, συνολικών, ανασφάλιστων/ανασφάλιστων αυτοκινητιστών και ιατρικών πληρωμών.

Ελέγξτε τις κριτικές της ασφάλισης αυτοκινήτου Auto-Owners.

3. Farmers Mutual της Νεμπράσκα

Το Farmers Mutual of Nebraska θα μπορούσε να προσφέρει στο προφίλ οδηγού μας στη Νεμπράσκα μια μηνιαία πολιτική για περίπου 22,33 $ για βασική κάλυψη. Επιλέξτε από προαιρετικές πρόσθετες καλύψεις όπως ιατρικές πληρωμές, σύγκρουση, ολοκληρωμένη κάλυψη και κάλυψη ανασφάλιστων/υπασφάλιστων αυτοκινητιστών και δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για εκπτώσεις για ομαδοποίηση, είστε καλός οδηγός και παρακολουθείτε μαθήματα ασφάλειας οδηγού.

4. Ασφαλιστική Εταιρεία ΙΜΤ

Μέσω της IMT Insurance, το προφίλ οδηγού μας στη Νεμπράσκα θα μπορούσε να βρει ένα μηνιαίο συμβόλαιο 22,83 $ για ελάχιστη κάλυψη. Μέσω ανεξάρτητων αντιπροσώπων, η IMT προσφέρει μια σειρά επιλογών κάλυψης, συμπεριλαμβανομένων προαιρετικών στοιχείων όπως ανάκτηση ταυτότητας, αντικατάσταση νέου αυτοκινήτου, αντικατάσταση κλειδαριάς, τραυματισμό κατοικίδιων, επισκευή γυαλιού και κάλυψη για κλοπή ρούχων, αποσκευών, ειδών κατασκήνωσης και άλλου αθλητικού εξοπλισμού.

5. βορειο ΑΣΤΕΡΙ

Το προφίλ οδηγού μας στη Νεμπράσκα θα μπορούσε να λάβει ασφάλιση αυτοκινήτου βασικής κάλυψης μέσω του North Star για μόλις 25 $ το μήνα. Η North Star προσφέρει ευθύνη για σωματικές βλάβες και ευθύνη για υλικές ζημιές. Ο ασφαλιστής προσφέρει επίσης προαιρετικά πρόσθετα, όπως πληρωμές για ιατρική χρήση, σύγκρουση, ανασφάλιστο οδηγό, αποζημίωση ενοικίου, κάλυψη γυαλιού ασφαλείας και άλλα.

Η φθηνότερη κρατική ελάχιστη ασφάλεια αυτοκινήτου στη Νεμπράσκα

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, η κρατική ελάχιστη ασφάλιση είναι το ελάχιστο ποσό κάλυψης που μπορούν να φέρουν οι οδηγοί όπως απαιτείται από το κράτος. Αυτή είναι συχνά η λιγότερο δαπανηρή επιλογή κάλυψης. Η Νεμπράσκα απαιτεί ασφαλιστήριο συμβόλαιο τουλάχιστον 25/50/25.

Οι ακόλουθες εταιρείες έχουν τα χαμηλότερα εκτιμώμενα ποσοστά για οδηγούς που ενδιαφέρονται μόνο για κρατική ελάχιστη κάλυψη.

5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου στη Νεμπράσκα για κρατική ελάχιστη κάλυψη

1 Αμερικανική Εθνική P&C 11,33 $/μήνα
2 Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων 17,58 $/μήνα
3 Farmers Mutual της Νεμπράσκα 22,33 $/μήνα
4 Ασφαλιστική Εταιρεία ΙΜΤ 22,83 $/μήνα
5 βορειο ΑΣΤΕΡΙ 25,00 $/μήνα
Με βάση το τυπικό μας προφίλ οδηγού που αναζητά ελάχιστη κάλυψη στη Νεμπράσκα

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για καλή πίστωση στη Νεμπράσκα

Εάν έχετε καλή πίστωση, μπορεί να πληρώσετε λιγότερα για ασφάλιση αυτοκινήτου από κάποιον με κακή πίστωση. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το συνολικό κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου σας χαμηλό.

Οι ακόλουθες εταιρείες προσφέρουν τις χαμηλότερες εκτιμώμενες τιμές για οδηγούς με καλή πίστωση.

5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου στη Νεμπράσκα για όσους έχουν καλή πίστωση

1 Αμερικανική Εθνική P&C 7,67 $/μήνα
2 Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων 12,63 $/μήνα
3 Farmers Mutual της Νεμπράσκα 20,89 $/μήνα
4 Ασφαλιστική Εταιρεία ΙΜΤ 21,11 $/μήνα
5 βορειο ΑΣΤΕΡΙ 21,56 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο ώστε να εμφανίζει τα ποσοστά για έναν οδηγό της Νεμπράσκα με πιστωτική βαθμολογία 720 ή υψηλότερη

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για κακή πίστωση στη Νεμπράσκα

Οι οδηγοί με χαμηλότερα πιστωτικά σκορ μπορεί να δουν υψηλότερους λογαριασμούς ασφάλισης αυτοκινήτου. Αλλά η πίστωσή σας είναι μόνο ένας παράγοντας που καθορίζει το κόστος του ασφαλίστρου σας. Άλλοι παράγοντες, όπως το ιστορικό οδήγησης, μπορούν επίσης να παίξουν ρόλο στη μείωση ή την αύξηση των μηνιαίων πληρωμών σας.

Εδώ είναι οι πέντε εταιρείες με τα χαμηλότερα εκτιμώμενα ποσοστά για οδηγούς με κακή πίστωση.

5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου στη Νεμπράσκα για όσους έχουν κακή πίστωση

1 Geico 31,27 $/μήνα
2 Farmers Mutual της Νεμπράσκα 32,17 $/μήνα
3 Αμερικανική Εθνική P&C 34,67 $/μήνα
4 Σύμμαχος 34,77 $/μήνα
5 Ασφαλιστική Εταιρεία ΙΜΤ 34,92 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο για να εμφανίζει τα ποσοστά για οδηγό της Νεμπράσκα με πιστωτικό σκορ κάτω από 580

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για οδηγούς με πολλαπλές αξιώσεις στη Νεμπράσκα

Το προσωπικό σας ιστορικό αξιώσεων βοηθά επίσης τους ασφαλιστές να καθορίσουν το κόστος του ασφαλίστρου σας. Εάν έχετε περισσότερες από μερικές αξιώσεις στο αρχείο σας, πιθανότατα θα πληρώσετε περισσότερα για την ασφάλεια αυτοκινήτου από κάποιον που δεν έχει αξιώσεις.

Οι παρακάτω εταιρείες έχουν τα χαμηλότερα εκτιμώμενα ποσοστά για οδηγούς με πολλαπλές απαιτήσεις ασφάλισης.

5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου στη Νεμπράσκα για πολλαπλές αξιώσεις

1 Αμερικανική Εθνική P&C 20,67 $/μήνα
2 Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων 31,38 $/μήνα
3 βορειο ΑΣΤΕΡΙ 32,00 $/μήνα
4 Farmers Mutual της Νεμπράσκα 32,00 $/μήνα
5 Geico 53,50 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας προσαρμοσμένο για να εμφανίζει τιμές για έναν οδηγό της Νεμπράσκα με δύο αξιώσεις αντί για μηδενικές αξιώσεις

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για νέους οδηγούς στη Νεμπράσκα

Η ηλικία σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να καθορίσετε πόσα πληρώνετε για την ασφάλεια αυτοκινήτου. Οι νεότεροι οδηγοί είναι συχνά πιο ακριβοί στην ασφάλιση, είτε με δικό τους συμβόλαιο είτε ομαδοποιημένοι σε ένα συμβόλαιο με άλλους οδηγούς. Με την πάροδο του χρόνου, καθώς μεγαλώνετε και διατηρείτε ένα ιστορικό ασφαλούς οδήγησης, τα ποσοστά σας θα πρέπει να μειώνονται.

Οι οδηγοί μεταξύ 18 και 21 ετών μπορεί να θέλουν να ψωνίσουν στις ακόλουθες ασφαλιστικές εταιρείες.

5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου στη Νεμπράσκα για νέους οδηγούς

1 Αμερικανική Εθνική P&C 21,17 $/μήνα
2 Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων 32,50 $/μήνα
3 Geico 33,07 $/μήνα
4 βορειο ΑΣΤΕΡΙ 33,67 $/μήνα
5 Farmers Mutual της Νεμπράσκα 34,33 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο στις τιμές εμφάνισης για οδηγό στη Νεμπράσκα ηλικίας 18–21 αντί για 36–45 ετών

Απαιτήσεις ασφάλισης αυτοκινήτου στη Νεμπράσκα

Η Νεμπράσκα απαιτεί 25.000 $ ανά άτομο και τουλάχιστον 50.000 $ ανά ατύχημα για ευθύνη για σωματική βλάβη. Απαιτεί επίσης τουλάχιστον 25.000 $ για την ευθύνη για υλικές ζημιές. Εάν έχετε δάνειο ή μίσθωση αυτοκινήτου, οι ευθύνες κάλυψης σας μπορεί να είναι πιο εκτεταμένες.

Διατίθεται ασφάλιση βάσει χρήσης στη Νεμπράσκα;

Η ασφάλιση βάσει χρήσης είναι ένας τύπος ασφάλισης οχημάτων που επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν ασφάλιστρα με βάση την οδηγική τους συμπεριφορά. Οι οδηγοί της Νεμπράσκα ενδέχεται να δικαιούνται να επωφεληθούν από προγράμματα UBI με τους ασφαλιστές τους για να μειώσουν το κόστος των ασφαλίστρων τους.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις φθηνότερες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου στη Νεμπράσκα

Ποια είναι η ελάχιστη ασφάλεια αυτοκινήτου στη Νεμπράσκα;

Η Νεμπράσκα απαιτεί ασφάλιση αυτοκινήτου 25/50/25, πράγμα που σημαίνει ότι το συμβόλαιο του οδηγού θα πρέπει να καλύπτει τουλάχιστον 25.000 $ ανά άτομο και 50.000 $ ανά ατύχημα για ευθύνη για σωματικές βλάβες και 25.000 $ για υλικές ζημιές.

Είναι η Νεμπράσκα μια πολιτεία χωρίς σφάλματα;

Η Νεμπράσκα είναι μια πολιτεία υπαιτιότητας, πράγμα που σημαίνει ότι εάν διαπιστωθεί ότι έχετε προκαλέσει ατύχημα, ο ασφαλιστικός σας πάροχος θα είναι υπεύθυνος για την κάλυψη των περισσότερων οικονομικών ζημιών τόσο για εσάς όσο και για τα άλλα άτομα στο ατύχημα.

Τι συμβαίνει εάν δεν έχετε ασφάλεια στη Νεμπράσκα;

Εάν σας πιάσουν να οδηγείτε χωρίς ασφάλιση στη Νεμπράσκα, η άδειά σας θα ανασταλεί αυτόματα. Θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος επαναφοράς 50 $ και να κρατήσετε απόδειξη οικονομικής ευθύνης, συνήθως με τη μορφή εντύπου SR-22, στο αρχείο με το DMV για τρία χρόνια.

Μεθοδολογία

Τα εκτιμώμενα ποσοστά σε αυτό το άρθρο είναι τα χαμηλότερα με βάση το προφίλ ενός οδηγού ηλικίας 36 έως 45 ετών που ζει στη Νεμπράσκα. Εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά, οι τιμές που εμφανίζονται προϋποθέτουν έναν μόνο οδηγό στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο χωρίς εισιτήρια στο ιστορικό οδήγησης και καμία αξίωση ή ακύρωση κάλυψης. Το όχημα που χρησιμοποιείται σε αυτήν την εκτίμηση κοστολογείται μεταξύ 20.000 και 30.000 $ και έχει ετήσια χιλιόμετρα από 12.000 έως 15.000. Οι εκτιμώμενες τιμές για ασφάλιση για καλή πίστωση ισχύουν για βαθμολογίες 720 και άνω. Τα εκτιμώμενα ποσοστά ασφάλισης για κακή πίστωση ισχύουν για βαθμολογίες από 350 έως 579. Οι εκτιμώμενες τιμές για νέους οδηγούς περιλαμβάνουν αυτούς ηλικίας 18 έως 21 ετών. Τα εκτιμώμενα ποσοστά για όσους έχουν πολλαπλές αξιώσεις υπολογίζονται με βάση δύο αξιώσεις.

Σημειώστε ότι οι τιμές παρέχονται κάθε έξι μήνες από την Quadrant Information Services. Η Quadrant Information Services δεν περιλαμβάνει όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στα δεδομένα ποσοστών της. Αυτά είναι εκτιμώμενα ποσοστά που προορίζονται μόνο για να παρέχουν ένα πλαίσιο αναφοράς και σύγκρισης. Οι τιμές σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, οι συνήθειες οδήγησης οχήματος και το ιστορικό.

Το μέσο μηνιαίο ασφάλιστρο για την πλήρη κάλυψη ασφάλισης αυτοκινήτου περιλαμβάνει σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές, ανασφάλιστο αυτοκινητιστή, προστασία προσωπικών τραυματισμών, σύγκρουση και ολοκληρωμένες καλύψεις. Το μέσο μηνιαίο ασφάλιστρο για κρατική ασφάλιση αυτοκινήτου περιλαμβάνει ασφαλιστήριο συμβόλαιο 25/50/25 με εντολή της Νεμπράσκα.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Sarah Sidlow είναι ανεξάρτητη συγγραφέας και συντάκτρια με έδρα κοντά στο Ντιτρόιτ. Έχει μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο Georgetown. Το έργο της Sarah έχει εμφανιστεί στην εθνική εφημερίδα του Λουξεμβούργου, Washington City Paper… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply