Η Κωνσταντινούπολη αποκτά τον Πύργο του Maiden


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης στον Πύργο της Παναγίας. Η τελευταία αποκατάσταση του Πύργου του Λέανδρου, του οποίου η κατασκευή χρονολογείται από το 410 π.Χ., ξεκίνησε το 2021. Η επιστημονική επιτροπή, που συγκροτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, διαχειρίστηκε τη διαδικασία αποκατάστασης.

Η Κωνσταντινούπολη αποκτά τον Πύργο του Maiden

Στις εργασίες αποκατάστασης χρησιμοποιήθηκαν δεδομένα από τα τέλη του 18ου αιώνα. Καταργήθηκαν οι μη πρωτότυπες προσθήκες στέγης στο τμήμα του πύργου και του φρουρίου. Έχει αποκατασταθεί στην αρχική του κατάσταση. Το νησί ενισχύθηκε τυλίγοντάς το γύρω γύρω με πασσάλους.

Η Κωνσταντινούπολη αποκτά τον Πύργο του Maiden

Ο ιστορικός Maiden Tower θα είναι ανοιχτός για τους επισκέπτες στις 11 Μαΐου. Στα εγκαίνια, θα υπάρχει μια παράσταση ήχου και φωτός που θα απεικονίζει την αγάπη του Maiden’s Tower για τον Πύργο του Γαλατά.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply