Δωρεάν γενέθλια: 45 θέσεις για εκπτώσεις


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με 45 από τις καλύτερες επιβραβεύσεις γενεθλίων για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ιδιαίτερη ημέρα σας, οργανωμένες ανά κατηγορία.

Αναζητάτε ανταμοιβές σε πιο συνεπή βάση; Το Credit Karma Money™ Spend προσφέρει ανταμοιβές επιστροφής μετρητών στους εμπόρους λιανικής που συμμετέχουν όταν χρησιμοποιείτε τη χρεωστική σας κάρτα σε επιλέξιμες αγορές.Εστιατόρια

1. Baskin-Robbins

Λάβετε ένα κουπόνι για δωρεάν 4-oz. σέσουλα παγωτό μέσω της εφαρμογής για κινητά του καταστήματος όταν εγγραφείτε για το Baskin Robbins Birthday Club.

2. Αγορά της Βοστώνης

Λάβετε μια ανταμοιβή στα γενέθλιά σας ή κοντά όταν εγγραφείτε στο Boston Market’s Ανταμοιβή Rotisserie πρόγραμμα. Για να εισπράξετε την ανταμοιβή σας, μεταβείτε σε ένα συμμετέχον εστιατόριο της Boston Market και δώστε στον ταμία τον αριθμό τηλεφώνου σας.

3. Buffalo Wild Wings

Αποκτήστε έξι δωρεάν φτερά κατά τη διάρκεια του μήνα γενεθλίων σας, όταν εγγραφείτε στο Buffalo Wild Wings Blazin’ Rewards πρόγραμμα.

4. California Pizza Kitchen

Απολαύστε ένα δωρεάν επιδόρπιο στα γενέθλιά σας όταν γίνετε α Ανταμοιβές CPK μέλος.

5. Chick-fil-A

Όταν εγγραφείτε στο Chick-fil-A One® κλιμακωτό πρόγραμμα μελών, θα λάβετε μια ανταμοιβή γενεθλίων για 30 ημέρες. Οι ανταμοιβές ποικίλλουν ανάλογα με το επίπεδο συνδρομής και μπορεί να περιλαμβάνουν ένα δωρεάν επιδόρπιο, σάντουιτς, ψήγματα ή άλλο εισιτήριο.

6. Τσίλι

Απολαύστε ένα δωρεάν επιδόρπιο στα γενέθλιά σας όταν εγγραφείτε στο My Chili’s Rewards® πρόγραμμα. Επιπλέον, λάβετε δωρεάν πατατάκια και σάλσα ή ένα μη αλκοολούχο ποτό σε κάθε επίσκεψη όταν ξοδεύετε τουλάχιστον 5 $.

7. Chipotle

Αυτό το γρήγορο και χαλαρό εστιατόριο υπόσχεται να μην ξεχάσει τα γενέθλιά σας όταν εγγραφείτε Επιβράβευση Chipotle — θα πάρετε δωρεάν γουακαμόλε. Θα κερδίζετε επίσης πόντους για κάθε δολάριο που ξοδεύετε στο Chipotle μόλις εγγραφείτε.

8. Cinnabon

Αποκτήστε δωρεάν 16-oz. κρύο ετοιμάζω για τα γενέθλιά σας όταν γίνετε μέλος του Ανταμοιβές Cinnabon πρόγραμμα σε ένα από τα μέρη του καταστήματος που συμμετέχουν. Δεν διατίθεται σε όλα τα καταστήματα.

9. Cold Stone Creamery

Λάβετε ένα κουπόνι αγοράς-ένας, λάβετε-ένα-δωρεάν-«δημιουργία» που έχει φορτωθεί στον λογαριασμό σας στα γενέθλιά σας όταν γίνετε My Cold Stone Club® Rewards μέλος.

10. Βρώσιμες Συνθέσεις

Λάβετε δωρεάν ένα κουτί με βουτηγμένα φρούτα 12 τεμαχίων για τα γενέθλιά σας, όταν εγγραφείτε στο Edible Arrangements Edible® Rewards πρόγραμμα. Απλώς σημειώστε ότι θα πρέπει να έχετε κάνει τουλάχιστον μια αγορά Βρώσιμων Διακανονισμών $29 εντός του ημερολογιακού έτους των γενεθλίων σας για να πληροίτε τις προϋποθέσεις.

11. Φιλικά

Απολαύστε ένα δωρεάν παγωτό τα γενέθλιά σας όταν εγγραφείτε για το Friendly’s Fan® Club.

12. Houlihan’s

Απολαύστε μια δωρεάν είσοδο για τα γενέθλιά σας όταν εγγραφείτε Houlihan’s Email Club. Επιπλέον, θα λάβετε ένα κουπόνι με έκπτωση 10 $ για την εγγραφή σας.

13. IHOP

Λάβετε μια δωρεάν στοίβα τηγανίτες γενεθλίων όταν γίνετε μέλος Πρόγραμμα επιβράβευσης του IHOP. Θα κερδίσετε επίσης επιβραβεύσεις για αγορές που κάνετε στο εστιατόριο, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε μυστικά στοιχεία μενού και θα λάβετε αποκλειστικές ανταμοιβές μόνο για μέλη.

14. Moe’s Southwest Grill

Αποκτήστε ένα δωρεάν burrito κάθε χρόνο στα γενέθλιά σας όταν γίνετε μέλος Moe Rewards — συν ένα δωρεάν φλιτζάνι queso μόνο για εγγραφή.

15. Olive Garden

Αφεθείτε σε ένα δωρεάν επιδόρπιο στα γενέθλιά σας όταν φάτε σε ένα εστιατόριο Olive Garden. Η αλυσίδα δεν διαθέτει προς το παρόν πρόγραμμα επιβράβευσης, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε στο eClub του εστιατορίου για να λάβετε ειδικά κουπόνια.

16. Πέι Γουέι

Αποκτήστε ένα δωρεάν μικρό κοινόχρηστο για να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας όταν γίνετε μέλος Οι ανταμοιβές μου Wei πρόγραμμα. Οι επιλογές με δυνατότητα κοινής χρήσης περιλαμβάνουν καβούρια, παραδοσιακό edamame, ρολό λαχανικών ή ρολό χοιρινού αυγού. Μπορείτε να εξαργυρώσετε την ανταμοιβή γενεθλίων σας όταν παραγγείλετε ένα αναψυκτικό ή μικρό πιάτο κατά τη διάρκεια του μήνα γενεθλίων σας.

17. PF Chang’s

Πάρτε ένα δωρεάν επιδόρπιο ή ορεκτικό κατά τη διάρκεια του μήνα γενεθλίων σας, όταν γίνετε α Οι ανταμοιβές του PF Chang μέλος. Θα κερδίζετε επίσης πόντους για κάθε δολάριο που ξοδεύετε.

18. Uno Pizzeria & Grill

Όταν γίνετε μέλος ΟΗΕ Extras, θα λάβετε ένα κουπόνι γενεθλίων για χρήση στο εστιατόριο, εφόσον έχετε ξοδέψει τουλάχιστον 20 $ στο UNO’s εντός 11 μηνών από τα γενέθλιά σας. Επιπλέον, θα λάβετε μια δωρεάν ατομική πίτσα για να εγγραφείτε.

19. Κόκκινος Αστακός

Κερδίστε μια δωρεάν ανταμοιβή γενεθλίων όταν εγγραφείτε στο My Red Lobster Rewards προγραμματίστε και ολοκληρώστε το προφίλ σας.

20. Red Robin

Όταν εγγραφείτε στο Red Robin Loyalty πρόγραμμα, θα λάβετε ένα δωρεάν μπιφτέκι στη σχάρα κατά τη διάρκεια του μήνα των γενεθλίων σας.

21. Ruby Tuesday

Απολαύστε ένα δωρεάν επιδόρπιο ή ένα πρόσθετο μπαρ στον κήπο για να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας όταν εγγραφείτε Ruby Rewards.

22. Starbucks

Όταν εγγραφείτε στο Πρόγραμμα επιβράβευσης Starbucks®θα λάβετε μια ειδοποίηση στην εφαρμογή για να έρθετε σε μια τοποθεσία Starbucks και να απολαύσετε μια λιχουδιά στα γενέθλιά σας.

Καλλυντικά

23. Aveda

Συμμετοχή Το πρόγραμμα γενεθλίων της Aveda για να διεκδικήσετε το δωρεάν δώρο σας. Θα λάβετε μια προσφορά εντός 28 ημερών από τα γενέθλιά σας, εάν έχετε κάνει μια αγορά εντός των τελευταίων 12 μηνών και έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο της Aveda.

24. Bath & Body Works

My Bath and Body Works® Τα μέλη του Rewards λαμβάνουν ένα δωρεάν δώρο στα γενέθλιά τους. Εγγραφείτε ηλεκτρονικά ή κατεβάζοντας την εφαρμογή.

25. The Body Shop

Λάβετε μια ανταμοιβή $10 για να τη χρησιμοποιήσετε στα γενέθλιά σας όταν εγγραφείτε στο Body Shop’s Λέσχη πιστότητας. Οι επιβραβεύσεις ισχύουν μόνο κατά τη διάρκεια του μήνα γενεθλίων σας.

26. Clinique

Όταν εγγραφείτε για Έξυπνες ανταμοιβές της Clinique πρόγραμμα, θα λάβετε ένα δώρο όταν κάνετε μια παραγγελία κατά τη διάρκεια του μήνα γενεθλίων σας. Τα μέλη της κατηγορίας “Brilliant” και “genius” λαμβάνουν ένα δώρο γενεθλίων με οποιαδήποτε παραγγελία και τα “έξυπνα” μέλη της κατηγορίας λαμβάνουν ένα δώρο με παραγγελίες 45 $ ή περισσότερες.

27. Elf Cosmetics

Εγγραφείτε για την Elf Cosmetics Beauty Squad για να λάβετε ένα δωρεάν δώρο για τα γενέθλιά σας και άλλα προνόμια όλο το χρόνο. Τα μέλη σε επίπεδο Pro και Icon λαμβάνουν επίσης πόντους μπόνους για αγορές που πραγματοποιούν κατά τη διάρκεια του μήνα γενεθλίων τους.

28. Λάνκομ

Η Lancome υπόσχεται να προσφέρει κάτι ξεχωριστό για τα γενέθλιά σας όταν γίνετε μέλος Ανταμοιβές Lancome Elite πρόγραμμα.

29. Mineral Fusion

Κερδίστε 1.000 πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε για ένα δωρεάν προϊόν στα γενέθλιά σας όταν εγγραφείτε Mineral Fusion Rewards.

30. Sephora

Λάβετε ένα δωρεάν δώρο κατά τη διάρκεια του μήνα γενεθλίων σας όταν γίνετε α Sephora® Beauty Insider μέλος.

31. Ulta

Όταν γίνετε μέλος της Ulta’s Ultamate Rewards® πρόγραμμα, η εταιρεία θα σας κάνει ένα δωρεάν δώρο για τα γενέθλιά σας και θα κερδίζετε διπλάσιους πόντους σε κάθε αγορά που κάνετε κατά τη διάρκεια του μήνα γενεθλίων σας. Εάν φτάσετε σε κατάσταση πλατίνας ή διαμαντιού (με βάση τις ετήσιες δαπάνες σας), θα λάβετε ένα επιπλέον δώρο γενεθλίων, συν ένα κουπόνι γενεθλίων $10.

Μόδα

32. Adidas

Μέλη όλων των επιπέδων του AdiClub λαμβάνουν επιδόματα. Αλλά πρέπει να φτάσετε στο επίπεδο δύο ή υψηλότερο για να λάβετε τη δωρεάν έκπληξη γενεθλίων σας.

33. Αμερικανικός Αετός

Θα λάβετε ένα κουπόνι γενεθλίων, θα απολαύσετε δωρεάν αποστολή και επιστροφές και θα κερδίσετε πόντους για κάθε δολάριο που ξοδεύετε στο American Eagle όταν γίνετε μέλος Πραγματικές ανταμοιβές πρόγραμμα.

34. DSW

Λάβετε ανταμοιβή γενεθλίων $5 ή $10 όταν εγγραφείτε σε DSW Επιβραβεύσεις VIP Πρόγραμμα. Επιπλέον, απολαύστε δωρεάν αποστολή για όλες τις αγορές και κερδίστε ανταμοιβές για οτιδήποτε αγοράζετε.

35. H&M

Κερδίστε ένα κέρασμα γενεθλίων όταν εγγραφείτε για να γίνετε Μέλος της H&M. Θα λάβετε επίσης αποκλειστικές εκπτώσεις, ανταμοιβές με έκπτωση 5 $ και έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά.

36. Καυτό θέμα

Λάβετε μια ανταμοιβή $5 για τα γενέθλιά σας όταν εγγραφείτε Ανταμοιβές Hot Topic. Θα λάβετε την ανταμοιβή σας την πρώτη ημέρα του μήνα γενεθλίων σας και οι ανταμοιβές είναι καλές για 45 ημέρες.

37. J.Crew

Λάβετε ένα δώρο γενεθλίων κάθε χρόνο τη μεγάλη σας ημέρα, όταν εγγραφείτε για το J.Crew Passport. Επιπλέον, θα έχετε πρώιμη πρόσβαση στις εκπτώσεις, θα κερδίζετε πόντους για κάθε δολάριο που ξοδεύετε και θα έχετε δωρεάν αποστολή για όλες τις αγορές.

38. JCPenney

Όταν εγγραφείτε για Ανταμοιβές JCPenney, θα λάβετε ένα δώρο στα γενέθλιά σας — εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις καταλληλότητας. Πρέπει να έχετε μια ημερομηνία γέννησης στο αρχείο για να πληροίτε τις προϋποθέσεις. Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα JC Penney, πρέπει να έχετε κερδίσει πόντους τους τελευταίους 12 μήνες.

Εάν είστε κάτοχος κάρτας JC Penney, πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει μια αγορά με την κάρτα JC Penney εντός των τελευταίων 12 μηνών.

39. Kohl’s

Λάβετε ένα δωρεάν δώρο γενεθλίων όταν εγγραφείτε για να γίνετε α Kohl’s Rewards® μέλος. Επίσης, θα κερδίζετε 5% επιβραβεύσεις για κάθε αγορά που κάνετε ή 7,5% επιβραβεύσεις εάν πληρώνετε με πιστωτική κάρτα Kohl’s.

40. Macy’s

Λάβετε μια έκπληξη γενεθλίων όταν γίνετε α Macy’s Star Rewards μέλος. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ένα δώρο γενεθλίων, πρέπει να έχετε κάνει μια αγορά εντός των τελευταίων 12 μηνών, να έχετε μια τρέχουσα διεύθυνση στο αρχείο και να έχετε λάβει email μάρκετινγκ. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια αγορά ή να επισκεφτείτε ένα κατάστημα Macy’s για να πάρετε το δώρο σας.

41. Στόχος

Λάβετε ένα κουπόνι γενεθλίων με 5% έκπτωση στην αγορά σας όταν εγγραφείτε Κύκλος στόχος ανταμοιβές. Το κουπόνι είναι καλό για 30 ημέρες.

42. Victoria’s Secret

Εάν παρέχετε τη διεύθυνση email σας κατά την εγγραφή σας για ένα Πιστωτική κάρτα Victoria’s Secret ή PINK, θα λάβετε μια ανταμοιβή γενεθλίων $10 ή $15. Οι κάτοχοι κάρτας πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει μια ελάχιστη αγορά εντός των τελευταίων 12 μηνών για να είναι επιλέξιμοι για επιβράβευση.

Ψυχαγωγία

43. Θέατρα AMC

Απολαύστε ένα δωρεάν μεγάλο ποπ κορν κατά τη διάρκεια του μήνα γενεθλίων σας, όταν γίνετε ένα AMC Stubs μέλος. Είναι δωρεάν να γίνετε μέλος της AMC Stubs Insider ή μπορείτε να πληρώσετε για να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας και να λάβετε περισσότερα προνόμια.

44. Barnes & Noble

Προσθέστε τα γενέθλιά σας στα δικά σας Ανταμοιβές B&N προφίλ μέλους για να λάβετε μια ειδική προσφορά για την ιδιαίτερη ημέρα σας.

45. Μεσαιωνικοί Χρόνοι

Η Medieval Times δεν αποκαλύπτει ποια είναι η έκπληξη των γενεθλίων της. Αλλά αν εγγραφείτε για το Συντροφιά γενεθλίων θα λάβετε έναν κωδικό κουπονιού για την καλύτερη προσφορά του έτους για χρήση κατά τη διάρκεια του μήνα γενεθλίων σας.


Τι έπεται?

Ορισμένες από τις εταιρείες σε αυτήν τη λίστα απαιτούν από εσάς να εγγραφείτε στη λίστα email τους ή να γίνετε μέλος ανταμοιβών τουλάχιστον για μερικές εβδομάδες πριν τα γενέθλιά σας για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ανταμοιβή γενεθλίων. Εάν περιμένετε πολύ για να εγγραφείτε, ενδέχεται να μην δικαιούστε να λάβετε το δώρο σας μέχρι το επόμενο έτος. Εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε μία ή περισσότερες από αυτές τις προσφορές, εγγραφείτε το συντομότερο δυνατό για να μην χάσετε.

Δεν βλέπετε την αγαπημένη σας μάρκα σε αυτήν τη λίστα; Δεν παρέχουν όλες οι εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των επώνυμων εμπορικών σημάτων όπως η Amazon, η Walmart ή η Walgreen’s, ανταμοιβές γενεθλίων. Για να μάθετε αν το αγαπημένο σας κατάστημα προσφέρει λιχουδιές γενεθλίων, ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπό του.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Jennifer Brozic είναι ανεξάρτητη συγγραφέας οικονομικών υπηρεσιών με πτυχίο στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο του Maryland και μεταπτυχιακό στη διαχείριση επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο Towson. Έχει δεσμευτεί… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply