Δεν θα υπάρχουν θέματα τίτλων ιδιοκτησίας στα νησιά


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Υπουργικό όργανο: «Δεν θα υπάρξουν προβλήματα τίτλου ιδιοκτησίας στα νησιά»
Ο Murat Kurum, Υπουργός Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Κλιματικής Αλλαγής και Υποψήφιος Αναπληρωτής της 1ης Περιφέρειας Κωνσταντινούπολης, πραγματοποίησε μια σειρά προγραμμάτων στην Büyükada. Το ίδρυμα του υπουργού επισκέφθηκε αρχικά το περίπτερο του κόμματος AK και στη συνέχεια συνάντησε τους πολίτες μετά την απογευματινή προσευχή στο τζαμί Hacı Osman Var. Στη συνέχεια, ο Υπουργός, που επισκέφθηκε το Κέντρο Δημόσιας Εκπαίδευσης, καλωσόρισε το Ίδρυμα με τη συνοδεία στο βιολί της Παιδικής και Νεανικής Ορχήστρας Adalar. Το Υπουργικό Ίδρυμα συμμετείχε στο πρόγραμμα «Rencontre avec les Citoyens des Îles» και έδωσε καλά νέα. Ο Κυβερνήτης των Νησιών, Δρ. Μουσταφά Αϊχάν συνόδευσε τον Διευθυντή της Εθνικής Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Neşe Vural.

«Μέχρι σήμερα, 533.000 ανεξάρτητα τμήματα έχουν κάνει αίτηση στην Κωνσταντινούπολη μας»

Στη δήλωσή του, ο υπουργός Κουρούμ είπε: «Ξέρετε πόσες υποψηφιότητες έχουν επιτευχθεί σε αυτήν την ιστορική μεταμόρφωση της Κωνσταντινούπολης, στη μεταμόρφωση αυτού του αιώνα, στην εκστρατεία μας Half of Us; Στην Κωνσταντινούπολη μας έκαναν αίτηση 533.000 ανεξάρτητα τμήματα. Υπόσχομαι ότι η Κωνσταντινούπολη, δεν θα υπάρχουν επικίνδυνες κατασκευές σε αυτήν την ιερή πόλη σε 5 χρόνια. Κανένας αδερφός από την Κωνσταντινούπολη δεν θα ζει σε μια επικίνδυνη δομή. Κανείς από τους νέους μας δεν θα αισθάνεται ανασφάλεια για τις καταστροφές. θα προστατεύσουμε τα νησιά με την καταπράσινη φύση, τα γαλάζια νερά και τη μοναδική αρχιτεκτονική και θα τα μεταφέρουμε στο μέλλον. Ήδη εύχομαι καλή τύχη και καλή τύχη στα νησιά και στην Κωνσταντινούπολη», είπε.

«Τα νησιά αξίζουν πολύ περισσότερα»

Ο υπουργός Kurum, ο οποίος ήρθε στα νησιά με πολλά καλά νέα, είπε: “Φυσικά, δεν μας ταιριάζει να έρθουμε μόνο με τόσες πολλές υπηρεσίες. Τα νησιά αξίζουν πολύ περισσότερα. Ένα: έχουμε κάνει τις ρυθμίσεις και τις απαραίτητες ενημερώσεις στο κτηματολόγιο και στο κτηματολόγιο σχετικά με ζητήματα ιδιοκτησίας σε 9 νησιά και 5 γειτονιές μας.Εδώ λύσαμε το ζήτημα του τίτλου ιδιοκτησίας και τις διαφορές.Καλή τύχη.Δεύτερο: οι πολίτες μας κατήγγειλαν αλιεία που έχουν εγκατασταθεί σε σημεία διέλευσης ψαριών.Λάβαμε άμεσα μέτρα. Καταργήσαμε τις ζώνες αλιείας στη Burgazada και την Büyükada. Μπορείτε εύκολα να ψαρέψετε εδώ. Τρία: Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στην εκπαιδευτική ζωή των νησιών. Κάνουμε το Martyr Murat Yüksel Primary School στην Büyükada και το Mehmetçik Primary School στην Kınalıada να είναι καταστροφές- ανθεκτικά και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους νέους μας, σας τις φέρνουμε Η κατασκευή του 125ου δημοτικού μας σχολείου χωρητικότητας χιλίων μαθητών στην Büyükada συνεχίζεται με ολοταχώς. Υπόσχεση στα παιδιά, τα παιδιά και τα εγγόνια μας το 2023 Θα φέρουμε στην αρχή της σχολικής χρονιάς 2024. Τέσσερα: Σας φέρνουμε το κέντρο υγείας μας στην Kınalıada σε ένα μήνα και το κλειστό μας γυμναστήριο στην Büyükada τον Αύγουστο. Πέντε: Όταν αναφέρονται νησιά, έρχεται στο μυαλό η θάλασσα και η προβλήτα. Οι έμποροί μας που ασχολούνταν με τη μεταφορά εμπορευμάτων είχαν απαιτήσεις από εμάς. Οριστικοποιήσαμε τις εφαρμογές σκαλωσιάς τους. Έτσι, θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε αξία στα νησιά. Η διαδικασία εκχώρησης της γης μας ολοκληρώθηκε ώστε οι νέοι μας να μπορούν να αθλούνται. Ας ελπίσουμε ότι φέτος το γήπεδο ποδοσφαίρου μας, όπου «η αδελφότητα θα κερδίζει πάντα», θα είναι στη διάθεσή σας».

”Η απόφαση ελήφθη από το Συμβούλιο Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς μας”

Συνεχίζοντας τις παρατηρήσεις του, το ίδρυμα είπε: «Επτά: Ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες μίσθωσης των συνεταιρισμών υδατοκαλλιέργειας μας, οι οποίες θα προσθέσουν μεγάλη αξία στην Kınalı Ada, την Burgazada και τη Heybeliada όσον αφορά την οικονομία και την απασχόληση, και λύσαμε το πρόβλημα που ψαράδες Ανυπομονούμε. Οκτώ: Υγιεινή που μπορεί να καλύψει τις μακροπρόθεσμες ανάγκες σε νερό του νησιού Kınalı. Έχουμε μια ανοξείδωτη δεξαμενή νερού έτοιμη για τις συνθήκες. Νέο: Δηλώνοντας μια περιοχή διατήρησης μεταξύ Büyükada και νησιού Tavşan, έχουμε εξασφάλισε το γαλάζιο και τη διαβίωση των νησιών πραγματοποιώντας τα έργα απαγόρευσης της αλιείας με λυχνάρια στη θάλασσα του Μαρμαρά και υποστήριξης της φυσικής ζωής με τεχνητούς υφάλους. Η διαδικασία μας συνεχίζεται. Έχετε και εσείς αιτήματα. Εργαζόμαστε με όλα τα σχετικά Θα μεταφέρουμε τα νησιά στο μέλλον με το γαλάζιο, το πράσινο και τις φυσικές τους ομορφιές στο σύνολό τους Δέκα: Προετοιμάστε το Τζαμί Hacı Ali Osman Var με τη βοήθεια του Emlak Konut στην Büyükada. Καλή επιτυχία στο διώροφο τζαμί μας, που χτίσαμε με μοντέρνα αρχιτεκτονική, 400 μέτρα από την προβλήτα. Έντεκα: Φυσικά, τα νησιά μας έχουν μεγάλο πολιτιστικό θησαυρό. Γνωρίζουμε επίσης αυτή τη δυνατότητα. Σήμερα κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα που μαζί θα προσθέσουμε αξία σε αυτόν τον θησαυρό. Ελπίζουμε να φτιάξουμε ένα πολιτιστικό και καλλιτεχνικό κέντρο στα νησιά μας. Δώδεκα: Τώρα έρχομαι στο αληθινό μας ευαγγέλιο. Είμαστε έτοιμοι? Δίνω την είδηση ​​που περίμεναν πολλά χρόνια τα νησιά μας. Ακολουθήσαμε το ρυθμιστικό σχέδιο κλίμακας 1/5000 και το ρυθμιστικό σχέδιο κλίμακας 1/1000 των νησιών μας, όπου θα διατηρούνταν οι φυσικές ομορφιές και θα προστατευόταν ο πολιτιστικός μας θησαυρός. Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μερικά καλά νέα που σας απασχολούν στενά. Η απόφαση ελήφθη από το Συμβούλιο Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Την αναστέλλουμε την επόμενη εβδομάδα. Διορθώνουμε το χωροταξικό ζήτημα στα νησιά και δεν θα υπάρχουν θέματα τίτλων στα νησιά από εδώ και πέρα. Θα έχουμε λύσει το πρόβλημα ριζικά, για τα νησιά, για την Κωνσταντινούπολη, για εσάς, καλή τύχη», είπε.Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/ainterlagos/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply